Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
623
1

ШЕРШУН: «Хотел бы закончить карьеру в Волыни»

Опытный защитник надеется продлить контракт с луцким клубом

Захисник «Волині» Богдан Шершун відповів на питання вболівальників луцької команди стосовно його кар’єри, нинішнього клубу і зборів, які «Волинь» проводить в Луцьку.

Про легіонерів «Волині»

В нас зараз дуже дружній колектив. Іноземці почали вчити мову, в нас менше проблем із мовним бар`єром. А, взагалі, проблем з легіонерам в спілкуванні немає.

Про найкращі матч луцької кар`єри

Найкращі матчі першої половини сезони – це ігри із найсильнішими українськими командами: ДК, ШД, ЧО, ВП... Перемагали їх, грали у нічию, просто грали у хороший футбол. Це, напевне, найприємніші спогади у луцькій кар`єрі. Але думаю, що все ще попереду - найкращі перемоги і матчі.

Про завдання «Волині»

Кожна команда має ті завдання, які їй по силам вирішити. У нас завдання нині - побудувати команду. В міжсезоння у «Волині» багато нових перспективних молодих гравців з`явилося. Тому нині хочемо зігратися із перспективою на наступні сезони. Далі - побачимо.

Про перший збір

Збір втягувальний, основна робота відбудеться в Туреччині, куди ми відбудемо 19 січня. 21 січня вже гратимемо перший спаринг. Зараз бігаємо кроси, займаємося аеробікою, працюємо в тренажерному залі, басейні, сьогодні тренувалися в спортзалі - грали в мініфутбол.

Про майбутнє у «Волині»

Контракт в мене до 1 червня, але мені у Луцьку подобається, в команді все влаштовує. Якщо в моїх послугах будуть зацікавлені, то хотів би навіть закінчити тут кар`єру.

Про Золотий м’яч

«Думаю, що Роналду його заслужив. Він чотири роки поспіль конкурував з Мессі і друге місце займав. Нарешті дочекався. Перетерпів і дочекався. Молодець, що не опускав руки за ці роки».

Про запрошення до Kуцька

«З Віталієм Володимировичем працював в «Кривбасі», він знав мої можливості добре, тому запросив в команду. Були запрошення й з інших команд, але я хотів залишитися в Україні і найконкретнішою була «Волинь».

Про симпатії на ЧС-2014

«Вболіватиму за Італію та Росію. З багатьма росіянами знайомий, грав разом. А італійська збірна просто імпонує».

 ФК «Волинь»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mfesenko2007
Про запрошення до Kуцька
Куцька Волынь-это пять афффтору