Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 14 января 2014, 23:07
17392
0

Микола ПАСАЖІН: «Проблеми слід шукати в області психології»

Головний тренер сумського «Хімпрому» відповів на питання прес-служби Федерації волейболу України

| Обновлено 14 января 2014, 23:07
17392
0
Микола ПАСАЖІН: «Проблеми слід шукати в області психології»

За підсумками матчів з вінницьким «ВНАУ» в рамках 8-го туру чоловічої Суперліги, в якому сумська команда, нагадаємо, двічі програла з однаковим рахунком 0:3 та втратила лідерство в чемпіонаті, наставник сумчан Микола Пасажин сказав наступне:

- Гадаю, є сенс розглядати матчі у Вінниці, як єдине ціле, адже пройшли вони за однаковим сценарієм. Виграй першу партію ми, матчі могли скластися і по-іншому. Тим більше, що і в перший, і в другий день ми вели в рахунку на фініші перших партій два-три очки. В цей момент виходив на подачу Володимир Сидоренко, і обидва рази ми не впоралися з прийомом, а наші крайні нападники не змогли добити – у підсумку програвали. Суперник отримував впевненість та розпочинав грати на куражі: у вінницьких волейболістів виходило все, у нас – нічого, причому в жодному з елементів. Суперник б’є, блоком вгадуємо, але м’яч то «під шкіру» залізе, чи курйозно впаде, чи ще щось. Таким чином, вінничани перебороли нас психологічно, а ми зламати хід гри не змогли. І що виходить: на прийомі не зіграли, подачу не від подавали, в атаці не забили.

В другий день, розраховував, що картина зміниться, але ситуація повторилася. Вигравали в першій партії 23:21, вийшов на подачу Сидоренко і завершив партію. Так не повинна грати команда, яка претендує на щось серйозне. Але опускати руки ми не збираємося. Головне – зробити правильні висновки та вийти з цього стану, в який потрапила команда після цих матчів. Чим швидше це зробимо, тим буде краще.

- Можливо, команда дещо розслабилася після вдало проведеної першої частини чемпіонату?
- Цілком, можливо, що так і є, адже ми дійсно провели непоганий відрізок, лідирували в чемпіонаті, довгий час йшли без поразок, грали впевнено, багато чого виходило. Тож, цілком може бути, що гравці заспокоїлися та вийшли майданчик з думками: «Вийдемо та будь-якому разі виграємо». Але не вийшло. А можливо, що все ж таки відбилася на грі відсутність основного зв’язуючого Сергія Гуменюка, який був в лавах збірної. Тиждень ми тренувалися без нього. По грі до Сергія особливих претензій у мене немає, але, можливо, це сказалося.

- Тож вийшов такий собі холодний душ…
- Так. Але нехай таке відбудеться зараз, ніж наприкінці чемпіонату. Важливо, щоб волейболісти не зациклилися на цих поразках, підняли голови та працювали далі. Вже в найближчому турі, коли ми вдома граємо з «Дніпром», повинні реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Далі на нас чекає виїзд у Львів та зустріч з «Баркомом», а це вже міцний горішок.

За матеріалами ФВУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов
Футбол | 10 мая 2024, 04:50 1
Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов

Тони Кроос участвовал в финалах дважды с Баварией и в 5-й раз с Реалом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.