Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 13 января 2014, 18:40
16868
284

Днепр подал жалобу в Лозаннский суд

Днепропетровский клуб опротестовывает исключение из Кубка Украины

| Обновлено 13 января 2014, 18:40
16868
284
Днепр подал жалобу в Лозаннский суд

Генеральный директор Днепра Андрей Стеценко — о насущных делах футбольного клуба.

— Андрей Викторович, есть ли выводы апелляционного комитета о решении КДК по делу неявки в Одессу на кубковый матч с Черноморцем? Если они неудовлетворительные для Днепра, будет ли руководство клуба подавать апелляцию в Лозанну?
— Апелляционный комитет подтвердил решение КДК, который исключил Днепр из розыгрыша Кубка Украины. По этому поводу в минувшую пятницу мы подали жалобу в Спортивный суд Лозанны. О сроках ее рассмотрения нам еще не сообщали.

Напомним, что решением КДК ФФУ Днепр исключен из Кубка Украины за неявку на игру против Черноморца.

fcdnipro.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 284
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bavar
Упс, глюканув щось! Соррі за повтор!
Bavar
I_LOVE_UKRAINE — 14.01.2014 23:18
Та не ображайся! Ну, сплутав я тебе з паном Азіровим, буває!
Якщо серйозно, то не чипав би я твої помилки, якби ти не повчав інших. Ти, розумник, вільно володієш обома мовами на відміну від тупих харків"ян. Але я мабуть перегнув трохи. Вибач, якщо образив.
По темі: Ще раз! Я нікого не виправдовую! Коментарі були не завжди коректні по формі і я це визнав. Але з приходом адвокатів-"харковолюбов" обговорення теми "Днепр подал жалобу в Лозаннский суд" перескочило на Гєпу, Допу, МХ-КЛ тощо. Я вважаю це... не зовсім нормальним. Ти вважаєш інакше? Твоє право! Але я казав лише про це й ні про що інше. Тому й не зрозумів, навіщо ти розпочав мені щось тулити про Солову й якісь провокації.
З.І. А "вроді" - це все одно звичаний русізм Але пропоную закрити цю тему
igor_bzs
Ну хотя бы соперников и судей не подкупает
Bavar
I_LOVE_UKRAINE — 14.01.2014 23:18
Та не ображайсяти ти, що я тебе з паном Азіровим сплутав! Шютка!
Та й не чипав би я твої русізми, якби ти інших не повчав й не розповідав, що ти, розумник, вільно володієш двома мовами на відміну від тупих харків"ян. Мабуть я трохи перегнув. Вибач, якщо образив.
По темі кажу тобі ще раз: я нікого не виправдовую, коменти по формі не завжди були коректними, я це визнав. Але завдяки адвокатам-"харковолюбам" з обговорення теми "Днепр подал жалобу в Лозаннский суд" м"яко перескочили на Гєпу, Допу, договірняк МХ-КЛ та хз ще й забули про ще йдеться у статті! Я висловився лише з цього приводу. Вважаю, що це ненормально. Ти вважаєш інакше? Твоє право!
ЗІ: А "вроді" - це все одно звичайнісенький русізм Але не треба розвивати цю тему
cucumber
Днепр - подленькая команда.
solova63
уважаемый, а что это вы только за харьковчанами замечаете? Обращения в наш адрес вы походу не замечаете? Не кисло у вас выходит: значит "ФК РУБИЛЬНИК"-это провокация, а МКГ-это как бы нормально! Тут у вас возражений нет. Здорово. Лицемерим, батенька! Нехорошо это...
уух (праскурафф)
I_LOVE_UKRAINE — 14.01.2014 23:18
Давно не вів дискусій на спорт.юа і вже призабув, що потрібно слідкувати за граматикою і словотворенням.
--------------------------------------------------
...а то! ми - іньтєгєнти - х**ньой нє занімаімся!
I_LOVE_UKRAINE
Bavar — 14.01.2014 22:19
Вібачтє, що відпівідяю папізже, булі дєла!
----------------------------------------
Давно не вів дискусій на спорт.юа і вже призабув, що потрібно слідкувати за граматикою і словотворенням. Адже граматика, аватарка, нік - улюблена зброя в доведенні аргументів
Справка:
"вроді" - це сленгове західноукраїнське слово - синонім слова "начебто".
Звісно воно не відображає всю "красу краю", як наприклад - милозвучні промови можновладних учільників, які представляють прекрасне місто Харків
------------------------
Що ж до Солови, то всім, хто хоч трішки проводить часу на спорт.юа відомо, що він вболівальник Металіста і його слова, про "фк рубільнік, фк клоунада" - це не що інше, як провокація, адже було зрозуміло, що буде ідентична реакція всіх, хто "полубляє МХ всім срдцем".
І риприза Ухха доволі яскравво відображає, саму суть переважної більшості діалогів не лише в цій темі, але й на сайті загалом.
П.С. наперед, вибачайте за можливі граматичні хиби, знаю - це для вас аргумент і зброя, але будьте виваені.
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
уух (праскурафф)
Hartmann22 — 14.01.2014 21:28
...а в УПЛ половина водных(море+река) - Днепр,ДК,МЗ,ЧО,Ильичёвец,Севастополь,Ворскла...а ну и МХ ...Всё-так 3 реки в Харькове !
=====================================================
ой только ли?...а Лугань, Салгир, Полтва, Стырь, Уж, Кальмиус?...все то "премьер-лиговские" реки
ginn20092009
senior_s — 14.01.2014 22:31
Не достанут-можешь мне поверить.
я им запретил. доставать.
ginn20092009
senior_s — 14.01.2014 22:29
А я что, говорю, что он был кем-то другим? Перечитай внимательней.
решение САС я читал ещё осенью (кстати, ходят слухи, что оно неполное), но ничего криминального о встрече сурка с Дымом не помню. вынес то впечатление, которое описал.
senior_s
ginn20092009 — 14.01.2014 22:13как говориться,твои слова до бога....только есть мысль,не только у меня,достанут это дело из под скатерти ...ой достанут..и будет еще и КДК....
senior_s
ginn20092009 — 14.01.2014 22:08Дима был просто управленцем,а сайт был,есть и будет от Спорт.ру....и он такой же харьковский,как и киевский....а Копия уже два года нет....по ссылке-это решение САС ...я почитал ,еще раньше,очень занимательно....
уух (праскурафф)
Habarovskiy — 14.01.2014 21:48
Кстати - только что сайт не пропустил в "печать" мой пост, где я пытался написать слова с употреблением бывших названий "Днепра" и "Динамо".Просто хотел вспомнить от чего именно так эти команды в обиходе получили своё название.Посту тому не дали выйти, написали - "ваше сообщение содержит запрещённые слова или юрл-адреса". Так что модератор молоток - не дремлет, хотя я пытался просто вспомнить историю этих названий.
====================================
ну так надо было "бывшее название" Металлиста вспомнить и его "историю". а вдруг сайт с модератором бы пропустили ?
Bavar
I_LOVE_UKRAINE — 14.01.2014 19:21
хм... вроді і я коментарі читав, і якщо не помиляюсь саме Солова почав провокайцію в коментарях, хоча яким він боком до теми, яку ти цитуєш?
-------------------------------------
"Вроді"? Мікола Яновіч, якій пріємній сюрьпріз. Вібачтє, що відпівідяю папізже, булі дєла!
Воно й помітно, що ти "вроді читав". Спочатку усі коментарі були в тему, нехай й деякі у неприпустимій формі. Але тут це нажаль є нормою. Й не кажи мені, що цим виключно харків"яни вірізняються. Але потім налетіли адвокати, до речі, більшість з них теж не є фанами ДД, й згадали Гєпу, Допу, Сторожа, МХ-КЛ й хз що ще. Мій попередній пост був лише про це.
Яким боком до теми Солова? Мабуть, тим самим, що й ти. Якщо не помиляюсь, ти не є вболювальником ані ЧО, ані ДД. Взагалі оце "не ходіть сюди, це наша гілка" - дитячий садок. Такі ресурси, як спорт.юей потрібні саме для того, щоб спілкувалися фани різних команд між собою. Якщо тебе цікавить лише думка однодумців, для цього є сторінки фанів тієї чи іншої команди. Туди чужакам ходу немає.
ginn20092009
senior_s — 14.01.2014 22:05
Так а я о чём.
Ты не разобрался. Сразу собрали АК, минуя стадию КДК. Другого решения не будет.
ginn20092009
senior_s — 14.01.2014 21:55
1.Сайт организовывался и базировался поначалу в Харькове. Димой Копиём и др. харьковчанами. Сам Дима и рассказывал (если я ничего не путаю-давно было).
2. Там по ссылке-гора материалов. В двух словах не можешь сказать-в чём суть?
senior_s
ginn20092009 — 14.01.2014 21:5814 августа было объявлено, что Апелляционная инстанция УЕФА вынесла решение по дисциплинарному делу в отношении футбольного клуба "Металлист" (Харьков) и отстранила его от участия в еврокубках в сезоне 2013/14 годов. В этот же день рабочая группа УЕФА по чрезвычайным ситуациям, в состав которой входят пять членов исполкома УЕФА, решила заменить "Металлист" на ПАОК на оставшуюся часть сезона 2013/14 годов в европейских клубных соревнованиях.....КДК УЕФАне было!!!сразу по решению САС АК вынес такое решение....как в то время ответил на вопрос Пивоваров ,представителям МХ пообещали,что другого решения не будет...и тут же он ответил,что ожидает чего угодно....