Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1667
2

Артур НОВОТРЯСОВ: «Мечтаю попробовать свои силы в УПЛ»

Молодой защитник прокомментировал подписание контракта с львовскими «Карпатами»

Артур НОВОТРЯСОВ: «Мечтаю попробовать свои силы в УПЛ»

Як відомо, першим новачком ФК «Карпати» у 2014 році став Артур Новотрясов, який 2013 рік провів у чернівецькій «Буковині». А починав він свою кар’єру у «Кримтеплиці». Цікаво, що дебютував Новотрясов у першій лізі саме під керівництвом Олександра Севідова. Не виключено, що теперішній наставник «левів» надасть Артуру шанс дебютувати і в найвищій українській лізі.

«Знаю, що «Карпати» слідкували за моїми виступами, а коли з клубу зателефонували і запросили переїхати до Львова, то я одразу ж погодився. Тим паче, що мій контракт з «Буковиною» закінчився» – розповідає Артур.

«Гадаю, що роль в переході зіграв і Олександр Севідов, з яким я працював у «Кримтеплиці». Він довірив мені право дебютувати у першій лізі і саме він перевів мене на позицію центрального захисника. Тому, коли я отримав пропозицію, навіть не задумувався».

«У «Карпатах» зустріли тепло. Добре, що в «Карпатах» грає мій друг Роман Мисак, з яким ми виступали за команду з Молодіжного. Він усе мені розказав і показав».

«Я вже давно мрію спробувати свої сили у Прем’єр-лізі. У «Карпатах» буде висока конкуренція за місце в основі, знаю, що тут чимало кваліфікованих гравців і це дуже добре. Мене не лякає брак досвіду у матчах на такому рівні, я буду доказувати і всіма силами пробиватися у стартовий склад» – розповів Артур Новотрясов.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
petja.88
Все правильно,потрібно шукати своїх молодих гравців,довіряти їм і через деякий час вони обовязково виростуть яак гравці і проявлять себе.А у нас прийнято в деяких клубах випустити на 15 хв останніх 2 рази і все.не підходить....