Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4813
9

Євген РИВКІН: «Після 1-го тайму можна було закінчувати матч»

«Кардинал-Ровно» – «Локомотив» – 4:0. Послематчевый комментарий главного тренера «железнодорожников»

Євген РИВКІН: «Після 1-го тайму можна було закінчувати матч»

На відміну від попередньої прес-конференції цього разу головний тренер «Локомотиву» Євген Ривкін виглядав не надто задоволеним. І це недивно, адже цього разу його команда не здобула перемогу.

- Нам було трошки важче, адже ми знаходимося в певному закритому приміщенні, коли немає можливості нормально тренуватися, відновлюватися та готуватися до матчів. Те, що ми можемо робити вдома, тут це відсутнє. Звичайно і спілкування вдома з родиною теж позитивно впливає на футболістів і свого роду допомагає відновитися після важкої гри.

Сьогодні нам було досить складно грати, це я і передбачав після першого матчу. Наприклад, якщо ми граємо на турнірі, там все по-іншому. Є готель, тренажерні зали і можливість проведення певної роботи. Тут же ми просто виспалися і все. Хоча навіть у цьому нічого поганого не бачу.
Як на мою думку, перша половина напевно була за нами, і якби ми реалізували усі свої моменти, нікому невідомо, як би закінчилася ця гра. Але на превеликий жаль, з різних причин ми так і не забили. Чому це сталося, будемо розбиратися згодом, але звичайний процес. І ця поразка повинна мобілізувати нас. Ми не будемо зупинятися, потрібно працювати далі.
Коли ми їхали на цей матч, ми розуміли, що нам буде нелегко. Обіграти «Кардинал» у них вдома дуже важко. На це є різні причини – специфіка спортзалу, підтримка трибун.

Мабуть я припустився величезної помилки, адже головна наша задача була здобути перевагу в очках. Але перемігши в першому матчі, у другій зустрічі я вирішив проекспериментувати зі складом і випустив хлопців, які перед цим не мали багато ігрового часу. Але ж з іншої сторони, в команді 14 чоловік і кожний із них повинен виходити на майданчик і розуміти, за що він отримує заробітну платню.

Рівняни змогли забити не потрібний нам гол з пенальті, і це трохи зламало нас. Ну і, звичайно, нереалізація наших моментів, теж відіграла велику роль. Але це життя, таким і є футбол. Нічого страшного в цьому я не бачу, враховуючи, що так вийшло зі спареними матчами. Ми могли б навіть не приїхати, і отримали б за це технічну поразку. Але ми зіграли ці ігри.
Перед нашою командою стояло 3 пріоритетних завдання. Перший – це Кубок УЄФА, в якому ми виконали поставлені завдання. Друге – це підготовка хлопців до виступів у національній команді. Третє – це повна концентрація на чемпіонаті України і виконання поставлених завдань.

Наші голкіпери Дмитро Литвиненко та Євген Іваняк – воротарі національної команди і абсолютно рівноцінні гравці. Враховуючи інтереси збірної, їм обом потрібна постійна ігрова практика, тому в матчах ми намагаємося регулярно надавати можливість грати, як одному так і іншому.

На завершення хотів би побажати вашим вболівальникам, принаймні толерантності. Я розумію, що потрібно підтримувати свою команду, але іноді це виходить за рамки пристойності. Уже після першого тайму можна було закінчувати матч, коли арбітрів під час гри починають бити сторонні люди, вириватися на майданчик… Я вважаю, вони на це не мають жодного права. Як на мене – це все просто непристойно. Вболівальники можуть і повинні підтримувати свою команду на трибунах, але не підходити і ображати особисто мені в очі мою команду. Це не робить їм честі.

І все ж таки, хочу привітати «Кардинал» з заслуженою перемогою і побажати їм і в інших іграх демонструвати аналогічну гру.

Юрій РАЧКОВЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
starter90
становится волнительно за сборную перед европой. Какой-то спад просто. Да еще допинг контроль там будет.
krotenok
Сьогодні нам було досить складно грати, це я і передбачав після першого матчу.
А что ваших таблеток на две игры не хватает?
vadek81
А яких висловлювань очікувати і дій від людей якщо вони як вівці на мітингах в Харкові підтримують зграю бандитів...
Dredd
"На завершення хотів би побажати вашим вболівальникам, принаймні толерантності."
на своїх "толерантних" би подивився спочатку, чого тільки варті образи в бік команди "Ураган". а то як завжди "у когось бачить піщинку за лісом, а у себе не помічає навіть поліно в оці."
Fabi16
Согласен с Евгением Семеновичем, оскорбления с трибун не добовляют чести клубу, более того футболистам самим не нравятся когда, даже их болельщики в такой манере пытаются их "поддерживать".