Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1931
6

Мемориал Гранаткина. Украина и Финляндия разыграют 11 место

Сборная Украины U-18 уступила сверстниками из Чехии в серии пенальти

Мемориал Гранаткина. Украина и Финляндия разыграют 11 место

Юнацькій збірній Україні U-18 залишилось провести останній матч на Меморіалі Гранаткіна в цьому році. 11 січня збірні України та Фінляндії в очному протистоянні розіграють 11-12 місця на турнірі. Це стало зрозуміло, коли вони поступилися в стикових матчах Чехії та Естонії відповідно.

Матч за участю наших хлопців замикав ігрову програму сьогоднішнього дня. Підопічні Олександра Головка вийшли надзвичайно налаштованими на гру. Проте вже на 8 хвилині матчу опинилися в ролі наздоганяючих − Єфанов діставав м’яч із сітки власних воріт після удару Шика. Це був перший небезпечний момент у цьому матчі: Шик, після подачі кутового, краще за всіх вистрибнув і пробив. М'яч залетів у ворота, торкнувшись когось із захисників.

Пропущений гол не налякав українців, які всіма силами пішли вперед і мали декілька можливостей забити та, навіть, перевірили поперечину воріт  Чехії: Зотько завдав дальній удар - у поперечину, а Бєсєдін не зміг добити.

Чехи організували контр випад. Шик після подачі Хелешіца мав можливість відзначитися вдруге, але цього разу пробив вище воріт. А за кілька хвилин до перерви чехи отримали право на штрафний. Сухан бив у ближній кут та м'яч пройшов поруч зі штангою. Ще до перерви збірна Чехії заробила черговий штрафний - Кодр пробив вище воріт. Взагалі, стандартні положення з боку чехів були дуже небезпечними.

У другій половині гри глядачі так більше і не побачили забитих м’ячів. Долю матчу визначали за допомогою серії післяматчевих пенальті, яка, до речі, стала третьою поспіль сьогодні. Тренер українців на 90-й хвилині матчу зробив тактичну заміну − у воротах замість Єфанова з’явився Cолдатенко, який раніше неодноразово рятував українців в післяматчевих лотереях. Проте, цього разу фортуна була не на нашому боці - чехи свої удари реалізували, натомість українці допустили два промахи − не забили Лук’янчук та Стефурак.

Тепер українці будуть грати за 11 місце. Цей матч відбудеться 11 січня о 14.30 за київським часом.

Меморіал Валентина Гранаткіна-2014

Чехія - Україна 1:1 (0:0), пен. 4:3

Чехія: Ворел, Такач, Шиша (Щотковскі, 80), Мучуся, Хелешіц, Кулханек, Шик, Кодр, Сухан (Хоніш, 85), Кодеш (Шура, 61), Зорван (Млчак, 70)

Україна: Єфанов (Солдатенко, 90), Куксенко, Палюх, Душин (Лучкевич, 51), Квич, Бєсєдін, Зотько, Штаненко, Лобай, Клоц (Лук'янчук, 56), Клак (Стефурак, 60)

Голи: Шик (8), Зотько (45).

Попередження: Кулханек (32), Лобай (42).

ФФУ

 

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Они! Это! Сделали!
Футбол | 27 марта 2024, 11:23 31
Они! Это! Сделали!

Валерий Василенко – о выходе сборной Украины на Евро-2024

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Taker.ua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Veteran80
Неужели кроме экс-динамовцев в стране нет других тренеров? Уже лет 10 убеждаемся, что работа "по конспектам" не дает никакого толку! Лучше провести отбор среди детских тренеров или взять за базовую самую сильную команду из детского ЧУкра- ведь за годы "незалежности" кроме домашнего ЧЕ нет никаких светлых пятен в детско-юношеском футболе!
kolezey2
и вот после таких выступлений сборной еще звучат обвинения в сторону Маркевича что он молодежь гнобит
Andrii_MKh
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил