Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5244
5

Сергій ПІДДУБНИЙ: «У мене вже терпець урвався»

«Кардинал-Ровно» – «Локомотив» – 1:2. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «У мене вже терпець урвався»

Настрій головного тренера МФК «Кардинал-Рівне» Сергія Піддубного кардинально відрізнявся від настрою опонента. До речі, як і враження від самої гри. В чому можна переконатися, ознайомившись з його післяматчевим інтерв’ю.

- Як на мене була рівна гра, і я до своєї команди не маю претензій. Я думаю, що вони ні в чому не поступилися супернику. А те, що програли, я вважаю, що «Локомотиву» просто повезло забити голи. За моментами ми їм не програли. Знову ж таки нам повлітали голи після рикошетів. Як на мене, досить прикра поразка. Я сьогодні не був готовий грати, тому не виходив на майданчик. Скажімо так, завадила травма і певні обставини.

Наступного суботнього матчу – буде інша гра. Але я завжди підкреслюю, що в кожному матчі ми граємо лише на перемогу. Тому і в суботу гратимемо на перемогу, але як вийде, буде залежати від гравців, в якому психологічному стані вони підійдуть до гри. Як зможуть відійти після цієї прикрої поразки. Адже неприємно програвати в один м’яч – це самі найболючіші поразки. Окрім того, гравці ще й відчувають, що нам доводиться боротися не лише з гравцями суперника, а й суддями. Це вже не перша гра, коли суддівські помилки впливають на хід гри.

Я вже не хочу говорити з цими тренерами, з їхніми президентами, вітатися з ними. Якщо вони справді дають суддям на «лапу», то я б їм руки повисмикував. Тому що все це йде в першу чергу від керівництва команд. У мене вже терпець урвався. У кожній грі – явні помилки. М’яч явно потрапляє в руку – він боїться дати 5 чи 6 фол, чи явне пенальті. Чому з їхньої сторони саме таке ставлення до команди? Але це не тільки проти нашої команди, а в більшості випадків проти команд, які фінансово слабші. По-любому ведеться якась робота. Чи це вони діють підсвідомо, чи не підсвідомо.

Нехай у цьому розбираються компетентні органи. Нехай щось роблять, дивляться і вирішують. Нехай наймають спеціальних людей. Скільки вже можна терпіти, це ж вже не перший раз. Наша команда вже реально втратила очки в 5 іграх через суддівські помилки. Ще не вистачало, щоб через суддівські помилки ми втрачати очки. Ми маємо мінус 15 очок. Тепер спробуй наздожени суперників.

Як на мене, в сьогоднішньому матчі була чиста рука і згодом 6 фол, коли гравець в підкаті ззаду збив Тригубця. Я не кажу, що він не попав у м’яч, але по нозі влучив точно. Наш гравець виходить віч-на-віч, а ззаду в підкаті суперник хоче вибити м’яч. Може він і попав по м’ячу, але це йде контакт до ноги. Якщо судді не розбирають ці моменти, як трактувати руку. Так у неї м’яч попав, чи так. Нехай дивляться і розбираються.

Сьогодні всі наші гравці, хто виходив на поле – всі впоралися і виглядали пристойно. Гравці «Локомотиву» більш стабільніші. Вони вже пограли в лізі чемпіонів, в збірній команді України. А ось наші гравці не настільки досвідчені. Можливо, моментами вони трохи підсідали і опускалися в оборону. Але в цілому я вважаю, що виглядали гарно. Моменти створювали, грали строго. Взагалі я вважаю, що з усіх ігор ми сьогодні зіграли найбільш строго. Можливо, було 2-3 моменти, які мені не сподобалися, а в цілому гравці догравали і гарно грали.

У суботу побачимо, чим закінчиться наступна гра. А чи буду я грати чи ні? Все залежатиме від мого стану, в якому я буду, та від здоров’я.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 14
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
elenkitten
Сергей согласен на 100%,но ты не представляешь что творится в первой лиге,так сказать подпитке высшей,судьи творят что хотят,но для протеста требуют сьёмку с трёх камер,откуда,если в онлайн трансляции такой беспредел судьи творят на всю Украину,откуда справедливость,идёт игра не спортивная,а финансов,заранее известно расположение мест в таблице исходя из финансов команд! С приветом из Шостки
mikki20
1. Не каждая игра рукой фол. Случайный отскок мяча от колена ... Судья прав.
2. Защитник играл в мяч. Если и давать фол шестой то судья должен был быть уверен. Не было там никакого фола!
3. Посмотрите статистику ударов и станет понятным кто был сильнее. А вот вообще класс! Украли 15 очков - значит должно быть 27. Вторая команда , в спину Енакиевцу дышим и позади Энергия, Ураган и тот же Локомотив.
4. Вот эти слезы и рассказы для слабых. Если Кардинал в лидерах нашего футзала , то в субботу должен проехать по Локомотиву по взрослому. Пусть вынесут этих " выскочек" хотя бы в 3-4 мяча . Вот тогда уважение!
Andrey_87
По-перше останні 2 хвилини гра проходила на половині поля Кардиналу, тому вихід 5-го був неможливим, по-друге Локо був на 5-ти фолах, а тому була висока ймовірність заробити шостий, та і по грі можна було забити.
А взагалі суддівські помилки дійсно мали місце. Гра рукою була 100%, я в 3-х метрах від епізоду знаходився. Да і Тригубця збили, там гравець крім мяча ще й ногу заїхав, а Тригубець виходив з центру 1 на 1, до того ж це мав бути шостий фол і як мінімум жовта картка, а то й червона. Суддя чомусь просто злякався.
vadek81
На "голову" сильнее ты наверное погарячился.
ihatethisgame
был на матче....туфта все....локо на голову сильнее....судьи отработали здорово....а вот именно и слил игру за пару рэ....как можно попадать 1-2 и выпустить 5-го за 22 секунды до конца???как это понимать??