Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4142
1

Енергія та Політехніка-Галичина провели благодійний шоу-матч

Львівські футзальна та баскетбольна команди потішили вболівальників новорічною несподіванкою

Енергія та Політехніка-Галичина провели благодійний шоу-матч
Фото www.galsports.com

Футзалісти «Енергії» та баскетболісти «Політехніки-Галичини» провели благодійний шоу-матч, головною метою якого був збір коштів на допомогу дитячій чорнобильській лікарні.

Гравці обох команд провели баскетбольний та футзальний матч, а також позмагалися у перетягуванні канату.

У команду «зелених» потрапили такі виконавці: Андрій Пітуля, Микола Грицина, Михайло Грицина, Максим Павленко, Олександр Бондар, Сергій Алфьоров, Микола Полюляк, Максим Івшин, Денис Тютюнник та Антон Давидюк. За перемогу «червоної» команди змагалися Володимир Кардаш, Степан Струк, Сергій Коваль, Тарас Кузь, Владислав Мазур, Леонід Стефанишин, Ярослав Лемик, Олександр Кольченко та Дмитро Полещук.

У баскетбольній зустрічі, яку, до слова, судив легіонер «Політехніки-Галичини» Кіндел Дайкс, футзалісти «Енергії» проявляли себе з хорошої сторони. Неозброєним оком було помітно, що гравці знають правила і неодноразово бачили як грають професіонали. Словом, «енергетики» приємно здивували глядачів своє грою. Особливо це вдалося Олексанрові Бондарю, який влучив два поспіль триочкових (!). Погодьтеся, далеко не кожному баскетболістові таке вдається у грі…

Хоч і «зелені» програли у баскетбол з рахунком 29:44, усі чудово розуміли, що шанс взяти реванш у команди суперника цього вечора ще буде…

У великій перерві шоу вболівальники «Політехніки-Галичини» та «Енергії» спробували свої сили у конкурсі штрафних кидків та у пробитті пенальті. Переможці конкурсів отримали цінні подарунки від обох львівських професійних команд.

Після великої перерви команди зіграли у футзал. Інтрига у цьому драматичному поєдинку, який, до речі судив гравець «Енергії» та збірної України Денис Овсянніков, тривала до останніх секунд до зустрічі. В обох командах були свої лідери – у «зелених» Микола Полюляк, а у «червоних» – Олександр Кольченко. Обоє у цьому матчі оформили покер (!). Що цікаво, «зеленим» вдалося уникнути поразки лише на останніх секундах зустрічі. У підсумку було зафіксовано бойову нічию з рахунком 6:6.

Уже традиційно у тайм-аутах матчів публіку тішили «Львівські Янголи». Особливо було цікаво тоді, коли дівчата запрошували танцювати спортсменів...

Приємним сюрпризом вечора для вболівальників став останній поєдинок команд – змагання у перетягуванні каната. Тут шальки терезів на свій бік схилили уже «зелені» і взяли реванш у «червоних» за поразку у грі в баскетбол.

Завершився благодійний шоу-матч фотосесією та привітаннями вболівальників з новорічно-різдвяними святами. Зустрічатимуть новий рік з піднесеним настроєм не тільки ті, хто цього вечора завітав до палацу спорту «Галичина». За словами спортсменів, шоу їм також сподобалося.

Хоч і благодійний та водночас історичний шоу-матч між «Енергією» та «Політехнікою-Галичиною» пройшов вперше, однак є велика надія, що у 2014-ому році команди зіграють знову, і, можливо, уже у розширенішому складі команд-учасниць.

P.S. Фотогалерею шоу-матчу дивіться ТУТ

Прес-служба СК «Енергія»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 14
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

«Бум – его покупает Челси». В Шахтере оценили игру Мудрика в АПЛ
Футбол | 26 апреля 2024, 11:50 9
«Бум – его покупает Челси». В Шахтере оценили игру Мудрика в АПЛ

Срна считает, что никаких проблем у украинца нет

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadek81
Класс. Молодці дуже оригінально.