Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2214
0

Роман КОВАЛЬЧИК: «В таких іграх наша команда стає сильнішою»

«Ураган» – ЛТК» – 3:0. Післяматчевий коментар головного тренера «телефоністів»

Роман КОВАЛЬЧИК: «В таких іграх наша команда стає сильнішою»

Роман Ковальчик, головний тренер «ЛТК»:

- В таких іграх наша команда стає сильнішою, це однозначно. І це стосується не тільки тих гравців, які вийшли на майданчик, а й тих, які залишилися вдома. Гадаю, нам не вистачило індивідуальної майстерності гравців. Адже ніхто ж не заважав тому ж Літвінову попадати у ворота, двічі був шанс у Лазикіна. Але що поробиш?! Літвінов півроку не грав після операції. Тому претензій до хлопців в мене нема, вони старалися, в першому таймі десь «тушувалися».

Ви подивіться – Петро Ільків, 1991 р.н., капітан команди, і вже «ветеран», оскільки наша команда омолоджена. Втім, що буде дальше, час покаже. А в деталі гри вдаватися не буду, адже хто уважно слідкував за подіями на майданчику і спостерігає за чемпіонатом, все і так добре знає. Виносити це на загальний осуд я не можу...

А щодо команди «Ураган», то якщо їх тішать такі перемоги, то нехай продовжують в тому ж дусі. А загалом я хотів би висловити велику подяку місцевим вболівальникам, це дуже гарна і толерантна підтримка. Я завжди говорив, що фан-клуб у івано-франківців хороший. Взагалі вся команда працює в правильному руслі, тому хочеться вам побажати всього найкращого, щоб всі негаразди залишилися в старому році.

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.