Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 декабря 2013, 08:25
1591
1

Виктор ВАЦКО: «Ростов планирует выкупить Худобяка»

Украинский комментатор рассказал о возможных кадровых изменениях в «Карпатах»

| Обновлено 27 декабря 2013, 08:25
1591
1

- Вікторе, доброї ночі! Я надіюсь, у вас залишились нормальні стосунки з керівництвом Карпат і ви все ще володієте інформацією зі стану клубу. Тому хотів би у вас взнати кілька нюансів.
- Якщо інсайдерська інформація залежить лише від «нормальних стосунків із керівництвом» клубу, то це біда для журналіста ;)

- Чому не потрапляє у склад Тищенко?
- Наскільки мені відомо, з Тищенком Карпати не проти попрощатись. Та й сам футболіст навряд чи задоволений своїм статусом у команді. Міша хоче назад (а я його влітку попереджав, що саме так і буде).

- Чи можливе повернення когось з орендованих цієї зими, зокрема Кополовця та Худіка?
- З Ігорем ситуація важча. Відразу кілька джерел в Росії незалежно одне від одного стверджують, що Ростов планує викупити Худоб'яка. Нюансів орендної угоди я не знаю, але, скоріш за все, там прописано «право першої ночі» саме за Ростовом і обумовлена сума компенсації. Хоча я особисто дуже хотів би, щоби Ігор повернувся у Карпати. Я вважаю його одним із символів найновішої історії клубу і дуже шкодую, що цей футболіст покинув команду.

- Чи є по Костевичу пропозиції?
- За Володею Костевичем в силу певних причин стежу особливо уважно, як, до речі, і за Денисом Мірошниченком. Костевич у великому футболі робить лише перші кроки і, щоби продовжувати прогресувати, йому ще працювати і працювати. Незалежно від наявних пропозицій йому необхідно залишитися у Карпатах. Там він удома.

Там він має все, щоби регулярно грати і рости. У Костевича є все, щоби за два-три роки вирости (насамперед тактично) у дуже якісного, сучасного флангового захисника рівня українських топ-клубів. У тому числі і характер, та професійне ставлення до футболу (думаю, всі розміють, що я маю на увазі, коли веду мову про такі речі у житті 21-річного хлопця).

galsports.com

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Scouter7
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил