Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 декабря 2013, 10:24
11046
8

Мирон МАРКЕВИЧ: «Два игрока хотят покинуть Металлист»

Главный тренер харьковского клуба набирается сил перед второй частью сезона

| Обновлено 24 декабря 2013, 10:24
11046
8
Мирон МАРКЕВИЧ: «Два игрока хотят покинуть Металлист»

- Мироне Богдановичу, минулого тижня ваше прізвище не сходило зі сторінок газет та інтернет-ресурсів. Уболівальники обговорювали вашу відставку. Ви справді спілкувалися з керівництвом клубу щодо свого звільнення?               
- Ні. Усі ці розмови - банальні чутки. Я не знаю, хто їх вигадав. Можу запевнити, що навіть не обговорював із керівниками «Металіста» варіант своєї відставки. Я й далі працюю.

-  Керівництво «Металіста» уже звільнило одного з топ-менеджерів, бо не задоволене кінців­кою сезону. Ви також не задоволені?
- Так, і я не задоволений результатами матчів наприкінці сезону. Ми втратили лідерство у чемпіонаті, бо недорахувалися щонайменше шести очок. Це мінімум шість пунктів! Додаймо ці шість очок - і могли зимувати зі статусом лідерів першості.

-  Ви вже з'ясували причини такого спаду?
-  Одна з причин - наша дискваліфікація у Лізі чемпіонів. Ми форсували підготовку до сезону, щоб команда достойно виступила у найпрестижнішому турнірі. А нам заборонили грати в Лізі. Ну, і не треба забувати про адміністративну атаку на «Металіст». Наш воротар Дишленкович набув статусу легіонера, нас змуси­ли вдруге їхати до Дніпропетровська на поєдинок проти «Дніпра». Такі речі теж негативно позначаються на команді.

- У розпал ігрової кризи ви нарікали на неналежне ставлення легіонерів до гри. Чи багато ваших футболістів не хочуть грати в чемпіонаті України?
-  Є кілька хлопців, котрі воліють змінити чемпіонат. На них впливають іноземні клуби, які заманюють гравців цікавими пропозиціями. Нині двоє наших гравців мають намір змінити команду. І ми нікого не триматимемо. Як кажуть у народі, силуваним конем далеко не заїдеш.

Є й такі футболісти, які мають бажання грати у футбол, але все одно не виправдали наших сподівань. Маю на увазі Гомеса, Марлоса, який отримав травму, захисника Моледо, через відсутність якого виникла тріщина в обороні.

Ну і Соса не видав максимуму. Хлопець старається,  до нього претензій нема та його шарпають іноземні клуби, а такі речі негативно впливають на гру футболіста.

- Чи значними будуть кадрові зміни «Металіста» у період зимового міжсезоння?
-  Зміни не будуй значні. Ми не плануємо купувати легіонерів. Наше завдання - знайти кількох талановитих українців, які справді підсилять команду. У нас є гравці з українським паспортом, котрих уже підтискає вік. Треба конче шукати їм рівноцінну заміну.

- Ви нині працюєте чи відпочиваєте?
- Я поєдную приємне з корисним. (Сміється). Офіційно перебуваю у відпустці, відпочиваю у Трускавці. Та головний тренер команди прем'єр-ліги навряд чи може відпоювати, бо мушу постійно бути на телефоні.

- Як виглядає ваш відпочинковий день у Трускавці?
- Я не прихильник «лінивого способу життя» Стараюсь постійно бути в русі. Мій день починається з пробіжки. Біжу безперервно майже годину.

- Скільки кілометрів пробігаєте?
- За годину долаю від семи до восьми кілометрів.

- Ви у чудовій фізичній готовності? Чи складете тест Купера?
- Тест Купера?! Елементарно. Для мене не проблема подолати три кілометри за 12 хвилин. Правда, я не люблю таких пробіжок. Люблю змінювати темп бігу: сто метрів ривком, далі сто метрів - у повільному темпів

-  Що ще робите на відпочинку, крім бігу?
- Регулярно попиваю водичку, маю тут різні процедури, плаваю у 6асейні, ходжу в сауну, граю у футбол. М'яч ганяємо щодня!

- Недавно на одному з тренувань ви травмувалися. Чи почали грати у футбол обережніше після того, як зламали ніс?
- Ні, я зовсім не змінився. Навіть більше, уже на десятий день після операції почав грати у футбол. Якийсь час виходив на поле у масці. А тепер уже без маски, про травму давно забув. Це була прикра випадковість. Один з учасників гри послизнувся, і ми зіткнулися головами. Нині я знову у грі.

- П'ять років тому ви схудли на 16 кілограмів. Чи легко тримати вагу?
- Ні, доводиться терпіти. Спробуйте не їсти після 19 години. Я навчився засинати голодним. Також відмовився від солодкого в від гарнірів, їм м’ясо, овочі та фрукти. Але споживаю їжі небагато. Хтось може наїдатися досхочу. А мій організм миттєво реагує на переїдання. Тому доводиться їсти дуже мало. Інакше не витримаєш ваги на рівні 80 кілограмів.

Олег ЗУБАРУК, Галичина спортивна

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бавария – Реал – 2:2. Заруба в Мюнхене. Видео голов и обзор матча
Футбол | 01 мая 2024, 00:30 1
Бавария – Реал – 2:2. Заруба в Мюнхене. Видео голов и обзор матча

Смотрите видеообзор первого матча 1/2 финала Лиги чемпионов

Куртуа прокомментировал гол Баварии, который Лунин пропустил в ближний угол
Футбол | 01 мая 2024, 07:22 10
Куртуа прокомментировал гол Баварии, который Лунин пропустил в ближний угол

Тибо считает, что спасти в такой ситуации было очень сложно

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
triana
Первое что нужно ЧУ это спортивный принцеп тоесть кто лучший тот и выигрывает ЧУ
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
solova63
- Зміни не будуй значні. Ми не плануємо купувати легіонерів. Наше завдання - знайти кількох талановитих українців, які справді підсилять команду. У нас є гравці з українським паспортом, котрих уже підтискає вік. Треба конче шукати їм рівноцінну заміну.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вообщем, резкий поворот на 180 градусов, после разговора с президентом. Теперь не меняем пол команды( легионеров ВООБЩЕ не покупаем), а меняем парочку ветеранов укров и ВСЕ! Как говориться: привет Курченко!, привет чемпионству! Да здравствует балабол-президент!
CHIVOKUNYA
"...Та головний тренер команди прем'єр-ліги навряд чи може відпоювати"
А кого там треба відпоювати???
madrid85
металлу не по завидуешь,команда трещит внутри....
WawanO
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил