Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3074
1

Задание ФФУ – единая база футболистов

Комитет по вопросам статуса и трансферов футболиста подводит итоги уходящего года

Федерація футболу України продовжує підводити підсумки роботи Комітетів у 2013 році. Прес-служба ФФУ поспілкувалася з представниками Комітету з питань статусу і трансферів футболістів Федерації футболу України з приводу вже реалізованих завдань і запланованих цілей на наступний рік.

- Що було зроблено Комітетом з питань статусу і трансферів футболістів за рік роботи під керівництвом президента ФФУ Анатолія Конькова?
- За звітний період Комітетом було проведено 3 семінари для нових клубів і нових менеджерів активних клубів Системи ТМС ФІФА (Системи узгодження трансферів ФІФА - FIFA Transfer Matching System). Також впродовж всього часу здійснюється підтримання системи та користувачів.

Комітетом проведено 3 іспити на отримання свідоцтва агентів футболістів. Слід зазначити, що Комітетом було посилено контроль за діяльністю агентів, в результаті значна кількість агенті футболістів була притягнута до дисциплінарної відповідальності, а 28 агентів футболістів були позбавлені свідоцтв агентів. Це підтверджує, що ми зробили крок вперед у цьому напрямку.

Реалізуючи положення Регламенту, посилено контроль за цілісністю проведення змагань шляхом контролю за заявкою футболістів поза межами реєстраційного періоду та лише за виключних обставин Комітетом, у кожному окремому випадку, приймається рішення щодо дозволу футболістів поза межами реєстраційного періоду.

- Які задачі стоять перед Комітетом на наступний рік? Що необхідно для їх виконання?
- Комітетом спільно з Комітетом професіонального футболу ФФУ, відповідними службами ФФУ та регіональними федераціями футболу ведеться робота над вдосконаленням процесу введення усіх футболістів, що виступають під егідою ФФУ, до єдиної електронної бази гравців.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Поручик Ржевский
Знаем мы ваши электронные базы...
Щас состряпают табличку в "Excel", а бабок спишут лимона на два зелёных...