Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
5588
16

КДК: Металлист оштрафован на 175 тысяч гривен

КДК ФФУ вынес очередные решения по клубам Премьер-лиги, Первой лиги и Экстра-лиги

КДК: Металлист оштрафован на 175 тысяч гривен

У четвер, 12 грудня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв низку рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої ліги та футзальної «Екстра-ліги».

За неправомірні дії вболівальників «Ворскли» і «Металіста» під час матчу між цими командами у 15-му турі чемпіонату на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського 3 листопада 2013 року харківський клуб оштрафовано на 175 тисяч гривень, а полтавський − на 40 тисяч.

20 тисяч гривень сплатить ужгородська «Говерла» за використання вболівальниками піротехнічних засобів на стадіоні «Авангард» 30 листопада 2013 року під час матчу 18-го туру чемпіонату із сімферопольською «Таврією».

За неправомірні дії вболівальників «Таврії» на стадіоні «Локомотив» 24 листопада 2013 року під час та після матчу 17-го туру з луцькою «Волинню» на сімферопольський клуб накладено штраф у розмірі 30 тисяч гривень.

35 тисяч гривень − така ціна неправомірних дій вболівальників одеського «Чорноморця» на стадіоні «Чорноморець» 3 грудня 2013 року під час матчу 18-го туру чемпіонату з донецьким «Шахтарем».

За використання вболівальниками «Зорі» піротехнічних засобів на стадіоні «Авангард» 1 грудня 2013 року під час матчу 18-го туру чемпіонату з дніпропетровським «Дніпром» луганський клуб оштрафовано на 20 тисяч гривень.

За використання вболівальниками «Металурга» піротехнічних засобів на стадіоні «Авангард» 1 грудня 2013 року під час матчу 18-го туру чемпіонату з луцькою «Волинню» на запорізький клуб чекають фінансові санкції у розмірі 10 тисяч гривень.

За навмисний удар суперника, який не володів м’ячем, 30 листопада 2013 року у матчі 19-го туру чемпіонату першої ліги «Миколаїв» - «Динамо-2» гравця київської команди І. Спичку відсторонено на 3 матчі.

За вилучення з меж технічної зони старшого тренера донецького «Металурга» С. Шищенка 22 листопада 2013 року у матчі 17-го туру чемпіонату U-21 зі львівськими «Карпатами» його дискваліфіковано на 1 матч та оштрафовано на 2 тисячі гривень (тренер вже відбув дискваліфікацію).

На 3 матчі відсторонено гравця тернопільської «Ниви» Т. Дурая за удар суперника під час зупинки матчу 20-го туру чемпіонату першої ліги з ПФК «Суми», який відбувся 25 листопада 2013 року.

Футболіста сімферопольської «Таврії» С. Причиненка дискваліфіковано на 4 матчі за вилучення з поля та некоректну поведінку 24 листопада 2013 року у матчі 17-го туру чемпіонату з луцькою «Волинню».

1 матч дискваліфікації та 1 тисячу гривень штрафу отримав спортивний директор МФК «Єнакієвець» М. Шевцов після вилучення з меж технічної зони 28 листопада 2013 року у матчі чемпіонату Екстра-ліги з «Кардиналом-Рівне».

За агресивну поведінку гравця команди «Княжий ринок» (Львів) Н. Яцишина 16 листопада 2013 року у матчі попереднього етапу Кубка України з футзалу з «Надією» (Хорів) його відсторонено на 2 матчі та оштрафовано на 500 гривень.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Киянин
Простите, а Ворскле штраф в 40 тысяч - за что? За то, что на их стадионе болелы Металлиста стулья палили???
kolezey2
КДК должна выносить рещения в течении недели а не через месяц,два,три...,
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DinamoKiev
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
supernatural75
деньги ушли на майдан
mishkap2009
Интересно.куда тратятся все эти деньги? Есть ли какой нибуть план на каждый тур чемпионата? Всмысле каждый тур надо оштрафовать клубы на 800 тыс и деньги подерибанить?
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Super-sonar
Когда мы уже прочитаем на спорт.уа, что за неправомерные действия и ошибочные решения арбитр матча (имярек) дисквалифицирован/отстранён/оштрафован.
FoRzAFCMK
Рамос погасит наш долг )))
alexmshch
Ну вот и приняли решение по поведению псевдоболел моего Металлиста на трибунах Ворсклы. Клоунада закончилась. Вопрос только в том, чем Рамос отделался? Один матч на трибунах за удаление во втором тайме с Металлистом?
lair.of.ursus
"35 тисяч гривень − така ціна неправомірних дій вболівальників одеського «Чорноморця» на стадіоні «Чорноморець»" А совсем недавно за правдивое скандирование насчет ориентации судьи снимали всего то 500$. Инфляция, однако.
RomarioUA
КДК подогрелось на штрафах, теперь будут балдеть на новый год. А потом на подсосе до весны и опять в отрыв с первого тура.
Moroka
Блохин: "А я остаюсь!"
mrfix62
Металл, тебе не привыкать, пусть Харьковское общество защиты животных подаст в апелляционный суд, а тот приостановит решение КДК. На неопределенное (нужное) время.