Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1843
0

Іван СТАСЮК: «Ми програли не через суддів»

«Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 3:2. Післяматчеві коментарі головного тренера подолян

Іван СТАСЮК: «Ми програли не через суддів»

Після поразки своєї команди з мінімальним рахунком головний тренер «Спортлідера+» Іван СТАСЮК виглядав досить пригніченим. Одразу після закінчення гри він намагався щось довести суддям, а згодом пішов з командою в роздягальню і не надто поспішав на прес-конференцію. Спочатку він задумливо, ніби щось розмірковуючи, дивився в зал у вікно роздягальні, а згодом, по дорозі до преси, ще й не поспішаючи перекинувся кількома словами з представниками керівництва команди МФК «Кардинал-Рівне».

- Результат складається з того, як зіграють дві команди. Що ще сказати. «Кардиналівці» перемогли, молодці, вітаю! Що тут скажеш. Вони вміють терпіти і доводять це в кожній грі. Окрім того, вони можуть вижимати максимум майже з нічого.

Взагалі гра складається з окремих міні-моментів. Хочу сказати, якщо покласти руку на серце, то гра була рівною. Вважаю сьогодні, як одна, так і друга команда заслужила максимум по одному очку. Але, на жаль, для нас сталося так, що вони змогли вижати максимум, а ми ні.

Загалом нам з будь-якою командою важко грати. А МФК «Кардинал-Рівне» – це добре організована команда, тому з ними не менш важко грати. Вони добре захищаються і шукають свої моменти біля чужих воріт.

Стосовно кадрових проблем у нашій команді. Всі ми розумні люди і бачимо все зі сторони, в кожного є своя думка. Тому не буду зараз нікому нав’язувати свою. Давайте скажемо, що причина вся в мені. Особисто моя думка така.

Ну і на завершення нашої розмови я хотів би ще додати. Ось і Блохін довгий час мовчав і нічого не говорив, а врешті не витримав. Правда, хочу сказати не за свою команду «Спортлідер+», а хотілося б привернути увагу Асоціації футзалу України на те, що в кожній грі є помилки арбітрів.

Я щойно розмовляв з працівниками МФК «Кардинал-Рівне», і вони розказали мені, що в них теж у попередніх іграх хтозна що творилося. Ми в попередніх іграх граємо з «Енергією», не хочу називати цих людей «лунатиками», але один приїжджає нормальний арбітр, а інший навіть не знаю звідки спустився. Сьогодні в Дребужана питаю одне, він відповідає мені, а його напарник «глухий» чи зовсім інше робить.

Тож приїжджав до нас Дердо, зібрав нас, показав нам все на макетах, три години нас мордували. Питають: «Ви все зрозуміли!», відповідаємо: «Так, зрозуміли». Чому ж нам розказують одне, а арбітри роблять зовсім інше. Я запитав у Дердо: «А ви хоч раз арбітрів збирали?». Він відповів: «Ні, ми не збираємо, бо дуже мало хто за свої гроші хоче їхати до Києва». Давайте, щоб у нас було так, щоб усі арбітри відштовхувалися від одного.

Дребужан сьогодні нас приганяє на четвертий фол, Лутій же стоїть – вся четвірка «кардиналівців» міняється, а він навіть не рахує. Це ж по-різному трактується. Один арбітр трактує одне, інший друге. Але я ще раз підкреслюю, я не говорю за свою команду, з аналогічними проблемами стикається кожна команда. До цього це все веде.

Здавалося, змінилося керівництво, треба ж робити якісь кроки. Але це я не за себе, я для всього футзалу України. Я думаю, що кожний із вас це не вперше чує і цілком підтримає мене. Проте я не кажу, що ми програли через арбітрів, ми програли сьогодні тому, що МФК «Кардинал-Рівне» виявився сильніше.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.