Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 декабря 2013, 22:23
1255
6

ПОТОЧНЯК: В новом сезоне Карпаты будут бороться за еврокубки

Ветеран львовского клуба поделился впечатлениями о первой части текущего первенства

| Обновлено 05 декабря 2013, 22:23
1255
6
ПОТОЧНЯК: В новом сезоне Карпаты будут бороться за еврокубки

Після завершення першої частини футбольного сезону 2013/2014 враженнями від виступів «Карпат» поділився ветеран львівського клубу, володар Кубка СРСР-1969, екс-гравець олімпійської збірної СРСР Ростислав Поточняк.

– Перед початком сезону «Карпати» суттєво оновилися – прийшли новий тренер, нові гравці. Як оцінюєте виступи перебудованого львівського клубу?
– Минулого сезону команда була на грані вильоту, тож ці зміни мали відбутися. Приємно, що серед нових гравців є й вихованці львівського футболу. Бо раніше були такі матчі, коли на поле виходили тільки приїжджі гравці... Думаю, з часом кістяком «Карпат» будуть вихованці західного регіону. Порівняно з попереднім чемпіонатом, є прогрес. Є малюнок гри, яка стала більш виваженою, мобільнішою. У футболістів відчувається бажання грати. «Карпати» зрушили з мертвої точки і прогресують.

– Які з матчів запам’яталися найбільше?
– Було кілька хороших ігор і гучних перемог, наприклад, домашня над «Шахтарем» – 3:2. Та й програний матч у Києві з «Динамо» можна записати «Карпатам» в актив. Команда боролася, і при фарті могла й не програти.

– Проаналізуйте, будь ласка, дії гравців у кожній ігровій ланці «Карпат».
– Обом молодим воротарям, Ільющенкову та Підківці, слід «підтягувати» гру. «Свої» м’ячі голкіпер має брати завжди... Щодо оборонців, то були матчі, коли через центр захисту досить легко забивали «Карпатам»...

– Костевич, який у дублі діяв в атаці, успішно перекваліфікувався на лівого захисника, і на нього звернули увагу тренери української «молодіжки»...
– А на хавбека Федорчука – тренери національної збірної. Загалом, середня лінія укомплектована досвідченими футболістами – Ткачук, Голодюк, Бартуловіч, Федорчук. Але хотілося б, аби півзахист демонстрував якіснішу гру, – бо від середньої лінії залежать і оборона, і атака «Карпат». Загалом, у кожній ланці має бути лідер. Потрібно, щоб відчували конкуренцію і бомбардири команди Гладкий та Зеньов... При головному тренері Олександрові Севідові відчуваються позитивні зміни. Наприкінці серпня і на початку вересня «Карпати» набрали хороший хід. Будемо сподіватися, команда збереже його у весняній частині чемпіонату, і в наступному сезоні боротиметься за місце у єврокубках.

wz.lviv.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
MetronomK
та какие еврокубки команде которая продяётся как шлюха вокзальная
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Леонід Вишневський
Та ну, які єврокубки? Ні ні, я б також всіма кінцівками за це, але гляньте об'єктивно! Ну не вірю я в це, думаю я не один такий буду.
DjaMS
Твои слова да богу в уши. Симпатизирую Карпатам.
bonv
Я тільки ЗА щоб Карпати боролися за єврокубки. Чемп буде ще більш цікавий.