Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1370
0

Илья БЛИЗНЮК: «С Каськовым мы попрощались»

Главный тренер «Полтавы» подвел итоги сезона в Первой лиге

— Як оцінюєте гру своїх футболістів упродовж двадцяти турів?
— Ми закінчили сезон на мажорній ноті, з позитивним результатом. А взагалі я би зіграний проміжок часу розділив на два етапи. Перший — до вилучення й дискваліфікації наших провідних гравців, коли ми перебували в групі лідерів турнірної таблиці; другий — після. Команда в нас молода, нова, організована була практично лише напередодні старту в чемпіонаті. На жаль, у нас немає хорошої обойми гравців, які би перебували на лаві запасних і, виходячи на поле, змогли би підсилити нашу гру. Було нелегко вносити якісь ротації у склад. Після повернення гравців із дискваліфікації наш колектив став пов­ноцінним, стабілізувався, пішла інша гра, відтак прийшов позитивний результат. Хочеться ще покращити реалізацію голевих моментів. Над цим ми постійно працюємо.

— Чи плануються під час зимового антракту серйозні зміни у складі команди?
— Селекцію ведемо постійно, навіть упродовж чемпіонату. Нам би хотілося підсилити деякі позиції. Друга половина турніру буде дуже насиченою та короткою. Хотілося би підписати гравців хорошої кваліфікації. Шукатимемо футболістів, які би підходили до нашого стилю гри. І таких, які би самі собі ставили серйозні завдання. Які би зростали й мали в нашому колективі хороші робочі стосунки, як із тренерським штабом, так і усередині колективу. Якщо такі гравці нам траплятимуться, будемо їх викликати на перегляд і вирішувати всі питання. Гравці мають постійно зростати, а команда бути конкурентоспроможною. Хочемо мати двадцять рівноцінних гравців. Ми будемо запрошуцвати таких виконавців, які сильніші за тих, які є у нас сьогодні. Це — нормальний процес. Так робить більшість клубів, аби підсилити свій потенціал.

— Уже є такі футболісти, яких би хотіли бачити в команді?
— Про це поки що говорити не буду.

— Майже всі нові виконавці, які з’явилися у складі «Полтави» після того, як ви стали головним тренером (Шаврін, Насибулін, Хобленко), закріпилися в основі й підсилили гру. Виняток — лише Каськов?
— Згоден із вами повністю. На жаль, Хобленко травмувався. Його вже прооперували, тепер він проходить курс реа­білітації. По Каськову ситуація така, що ми потисли один одному руки й побажали йому удачі у виступах за інші команди. Із ним ми вже розпрощалися…

Украинский футбол

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.