Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 ноября 2013, 12:11
1157
1

ГРОЗНЫЙ: «Мне не нравится ставить возле ворот автобус»

Наставник «Говерлы» поделился ожиданиями от поединка с «Таврией»

| Обновлено 29 ноября 2013, 12:11
1157
1
ГРОЗНЫЙ: «Мне не нравится ставить возле ворот автобус»

В’ячеслав Грозний поділився думками про майбутній матч з сімферопольською «Таврією».

Таврія» – перший чемпіон України, команда з характером. В її складі поряд з висококласними досвідченими футболістами є молоді талановиті виконавці. Свідченням того, що «Таврія» висококласна команда є її останній поєдинок, коли програючи в ході матчу 0:2 зуміли вийти з ситуації і зрівняти результат матчу. В останніх матчах таврійці набирають залікові бали – обіграли на виїзді «Іллічівець», взяли очко в домашньому матчі з «Зорею». Команда досить організована, швидко перебудовується. Так вийшло, що в першій частині чемпіонату двічі граємо з «Шахтарем», «Динамо» та «Таврією». Важливість цього двобою для обох команд – надвисока. Гадаю, що цей двобій буде грою на результат й видовищним точним не буде, на полі точитиметься боротьба на кожній ділянці. Ми, «Таврія» та «Говерла» наприкінці першої частини сезону, на превеликий жаль, знаходимося внизу турнірної таблиці, окрім того ще три очки втратимо через зняття з розіграшу київського «Арсеналу». Це піде на користь наших конкурентів – «Севастополя», «Карпат» та луцької «Волині».

Останні матчі ми зіграли проти топ-команд – «Шахтаря», «Динамо», побачили над чим нам слід працювати, які компоненти вдосконалювати. Спеціально в цих матчах не акцентував увагу на суддівських помилках, хоч всі експерти стверджують, що арбітр не призначив стовідсотковий пенальті в ворота «Шахтаря», а перший гол був забитий з положення «поза грою». А в останньому матчі другий гол «Динамо» Жермейн Ленс забив у наші ворота рукою, але спеціально жодним словом не обмовився про це перед ЗМІ. Адже від цього й так нічого не зміниться, хоча не можу зрозууміти як додаткові асистенти арбітра не бачать ані відверте пенальті, ні стовідсоткову гру рукою. Правда, мене більше тривожать інші моменти, до прикладу: чому Гусєв двічі виходив один-на-один з воротарем, чому програли стандарти в матчі з «Динамо», чому не можемо забити, маючи хороші нагоди для взяття воріт у матчах як із «Шахтарем», так і з «Динамо». Так, ми не грали в цих поєдинках від оборони, мені не подобається закриватися – ставити на власній полі автобус, чи організовувати «Сталінград» й закритися. Команда має мати свою гру. Відмічу, що сама гра моїх підопічних із грандами, окрім результату, мене влаштовує. Будьте певні, з «Таврією» буде зовсім інша гра. Велике прохання до вболівальників – прийдіть і підтримайте нас в цьому важливому матчі, одягніться потепліше й приходьте на «Авангард», щоб стати нашим «12 гравцем». Ми вдячні нашим вболівальникам, які нас підтримували в Києві, висловлювали після цього матчу їм подяку. Сподіваюся, що вдома матимемо вашу підтримку.

– Ви задоволені діями Ле Таллека в матчі з «Динамо» в центрі поля?
– Так. Я награвав його на цю позицію, окрім того Даміен в молодіжних командах грав саме в цьому амплуа. Мені потрібно, щоб там діяв швидкий гравець, він добре працює з м’ячем, ефективно діє на другому поверсі.

– Через появу в складі «Таврії» Бурдужана приділятимете цьому футболісту посилену увагу?
– Як Бурдужан так і Фещук – кваліфіковані гравці, які можуть з напівмоменту вичавити гол, тож обов’язково проаналізуємо їх дії на полі й гратимемо з ними уважно.

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

От ракетного удара пострадало жилье экс-тренера сборной Украины
Футбол | 29 марта 2024, 11:11 0
От ракетного удара пострадало жилье экс-тренера сборной Украины

Сам Семен Альтман, к счастью, не пострадал

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
weyt
Как уже надоел этот "автобус"!