Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 29 ноября 2013, 15:29
2767
0

Спортлидер+ не устоял перед Энергией

Хмельницкая команда дала сопернику бой, но три очка уехали во Львов

| Обновлено 29 ноября 2013, 15:29
2767
0
Спортлидер+ не устоял перед Энергией

Після перемоги над «Єнакієвцем» львів’яни приїхали у Хмельницький у гарному гуморі. Щоправда один раз у цьому сезоні схожа звитяга вже зіграла злий жарт з «енергетиками», які після впевненої перемоги над непереможним до того «Локомотивом» без шансів поступилися «Урагану». Для «Спортлідера+» – це останній домашній матч у цьому році, а якщо ще згадати болючу поразку 2:9 у Львові, то господарів додатково «заряджати» на цей матч було не потрібно.

Обидві команди почали гру активно, обмінюючись ударами, але з часом гості позначили свою перевагу і взяли ініціативу до своїх ніг. Могли вони закріпити свою перевагу ще на 2-й хвилині, коли наддосвідчений Максим Павленко чисто втік віч-на-віч, але програв дуель молодому Максиму Лисенку.

Наступний вибух стався впродовж 6-7-ї хвилини, і знову «винуватцями» були гості. Павленко обіграв опонента і зліва з дуги пробивав у ближній кут – воротар відбив на кутовий. Не пройшло й 15 секунд, як Валерій Легчанов з центра майданчика зробив проникаючий пас в штрафний майданчик, але Степан Струк з пари метрів пробив повз ворота. А після цього Струк ще й вискочив сам на сам після розіграшу кутового у виконанні «лідерів», проте, як і Павленко, цей шанс змарнував з тією лише різницею, що пробив повз ворота.

Далі пішла в’язка гра без особливих загострень, але в середині тайму Дмитро Калуков після розіграшу ауту розрядив обстановку ударом в стійку. А от на 16-й хвилині львів’яни знову увімкнули свою «аритмію»: спочатку Павленко з Євгеном Рогачовим обігралися в штрафному майданчику суперника і останній бив у порожні ворота, але Олексій Фетько встиг відбити цей удар на кутовий, за мить Максим пробивав з льоту з 3-х метрів, але Лисенко сьогодні був «злим генієм» для свого тезки.  У цій ситуації Іван Стасюк дуже вчасно взяв тайм-аут.

Перший тайм впевнено котився до безгольової нічиєї, але за 54 секунди до сирени на перерву Дмитро Калуков завалив Дениса Овсяннікова – пенальті. Рогачов пробив по центру, а Лисенко вирішив гадати і зробив рух у кут, тож гості відкрили рахунок.

У перерві президент «Спортлідера+» Іван Гончар і Дмитро Калуков натхненно поспілкувалися з Юрієм Кондратьєвим, який і призначив цей пенальті.  Проте час назад не повернеш, і суддя своє рішення не змінить, тому ці розмови не мали ніякого сенсу.

Другий тайм почався з активних дій господарів, які з кожною хвилиною сильніше притискали гостей до своїх воріт. Бувало, що «енергетики» по пару хвилин не могли торкнутися м’яча. Такий тиск мав до чогось привести – так і сталося. Дальній удар влучив у руку Овсяннікову, і Олег Іванов призначив пенальті. Калуков відправив м’яч під поперечину без шансів для воротаря – 1:1.

«Зелено-білі» швиденько мали знову виходити вперед, коли Дмитро Бондар з Павленком вийшли з-під високого пресингу і Максим пробивав у порожні ворота – Володимир Сондак врятував свою команду.

Надалі гостріше виглядали подоляни, але супермомент знову мав Павленко. Після передачі зі штрафного Максим з 4-х метрів запустив м’яч над поперечиною – сьогодні був явно не його день.

На 33-й хвилині «лідери» просто зобов’язані були змінити цифри на табло на свою користь, але і Фетько, і Сондак пробачили «Енергію».

«Зелено-білі» подібною люб’язністю не відповіли і Михайло Грицина, який тільки-но з’явився на паркеті, у боротьбі із захисником і воротарем зумів проштовхнути м’яч на Олександра Бондара, а той обіграв Сондака і пробив у порожні ворота – 1:2.

Цей гол додав впевненості «Енергії», яка відносно спокійно почала доводити матч до перемоги. За 3.08 до кінця Стасюк бере тайм-аут і прогнозовано випускає Ярослава Завортного п’ятим. Це дозволило створити декілька нагод для взяття воріт, останньою з яких був удар Сондака з лівого флангу за 4,5 секунди до кінця, але не змінити рахунок.

Сьогодні у бажанні «Спортлідеру+» не відмовиш, у всіх гравців горіли очі і вони були дуже близькі до того, щоб набрати очки, але досвід «Енергії» взяв гору. Тепер на хмельничан очікує непросте турне з 4-х виїзних матчів, але з такою грою є надія вивезти з нього очки. А от «зелено-білі» знову продемонстрували, що стабільності у них поки що немає.

Андрій ГУЛІЙ, Sport.ua

«Спортлидер+» (Хмельницкий) – «Энергия» (Львов) – 1:2 (0:1)

«Спортлидер+»: Максим Лысенко - Алексей Фетько, Андрей Засенко, Андрей Чуднов, Вадим Иванов, Виталий Атаманюк, Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Дмитрий Мартынюк, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Максим Коробка, Ярослав Заворотный
«Энергия»: Владимир Кардаш - Александр Бондарь, Валерий Легчанов, Денис Овсянников, Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Максим Павленко, Михаил Грицына, Николай Грицына, Сергей Коваль, Степан Струк, Тарас Кузь

Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Юрий Кондратьев (Киев)

 Дмитрий Калуков, 27, с пенальти - Евгений Рогачев, 20, с пенальти, Александр Бондарь, 33
 Вадим Иванов, 10. Дмитрий Калуков, 15. - Денис Овсянников, 27.

Удары (в створ): 21 (13) – 31 (20).

СПОРТЛИДЕР+ – ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри
Бокс | 19 апреля 2024, 15:36 0
Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри

Джей Опетайя отрицает, что отправил Тайсона на настил ринга

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.