Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 августа 2018, 21:34
2156
8

Виктор ГРАЧЕВ: «Скептически относился к Григорчуку»

Экс-игрок «Шахтера» делится впечатлениями о прошедшем туре чемпионата Украины

| Обновлено 07 августа 2018, 21:34
2156
8

«Ворскла» — «Чорноморець»

Мене інколи запитують: як довго витримає «Чорноморець» з притаманним йому суперпрагматизмом. І, хоч як дивно це прозвучить, вони вже витягли 17 турів, вони на другому місці в турнірній таблиці, до зими їм залишилося провести ще одну зустріч — із «Шахтарем». А там хтозна, що станеться? Може, вони ще витягнуть… Так, я пам’ятаю, що торік в інтерв’ю вашій газеті скептично висловлювався про роботу Григорчука. Проте час усе розставляє по своїх місцях, люди, як живий організм, змінюють свою думку. Ось, приміром, я в перші два-три роки негативно ставився до роботи Луческу в Донецьку, проте минув час, прийшли визначні результати, тому за останні п’ять років я про Мірчу можу тільки позитивне сказати. Та ж ситуація й щодо Григорчука: справді, торік я не вірив у нього, проте нині змінив думку, бо бачу, як він працює. І наслідки цього є: гра, почерк, результати, хороша селекція і т.д… Життя йде, тому, якщо орієнтуватися на день учорашній, нічого позитивного не отримаємо. Жити треба нинішнім і завтрашнім днем — тільки тоді прийде успіх… Повторюю: якщо людина розумна, вона постійно змінюється, її погляди еволюціонують.

Безумовно, футбол, практикований «Чорноморцем», можна трактувати по-різному: комусь таке подобається, іншим — ні. Італійці ось уже півстоліття практикують закритий футбол — і скільки вони виграли! А ми недавно в Парижі вирішили позмагатися з господарями поля у відкритий футбол, у результаті чого до Бразилії не їдемо.

«Дніпро» — «Іллічівець»

Цього року маріупольці сумарно програли дніпрянам із рахунком 10:1… Я не знаю, як це пояснити. Може, Микола Павлов, повертаючись додому, перебуває в надто розважливому настрої? Може, для його «Іллічівця» «Дніпро» є надто зручним опонентом? Або навпаки — для дніпрян грати з іллічівцями легко й комфортно?

«Динамо» — «Говерла»

Мені дуже не сподобалася робота арбітра у цьому матчі: тут вам і другий гол, який Ленс провів рукою, й перший, коли Мбокані, як на мене, перебував у офсайді. Мене вже дістала тема роботи п’яти арбітрів на матчах ПЛ — навіщо вони, якщо й так нічого не бачать… Як казав колись Микола Петрович Старостін: «3:0 і 3:1 — різні результати: другий свідчить про те, що ми виграли у сильної команди». Тут мені нічого додати.

«Карпати» — «Металург» Д.

Хороша гра — ймовірно, найкраща в турі. Уважаю, що рахунок реально відображає те, що коїлося на полі: й ті, й ті мають бути задоволені ним. Так, мені жаль Ташуєва — все-таки втрачати перемогу за шість хвилин до кінця — непросто. Утім, львів’яни знову вирвали гру зав­дяки бойовитості — тому вони й заслужили на цей бал… Болбата повертати у «Шахтар» — зарано, він не витримає конкуренції. Нехай поки виступає в «Металурзі», а там подивимося.

Украинский футбол

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dron
Григорчук на сегодня лучший украинский клубный тренер, имхо. Вторым был бы Павлов, если бы не был такой с...ой.
dimrom_dima96
На счет Болбата не согласен, он выглядит сильнее многих бразильцев. Его не надо было отдавать в Металлург. Просто Луческу бразильцам дает больше шансов и все.
lair.of.ursus
Скептически относился к таким экспертам.
С Луческу не угадал, с Григорчуком не угадал. А с кем этот ЭКСПЕРТ угадал?
So_storoni
А ми недавно в Парижі вирішили позмагатися з господарями поля у відкритий футбол, у результаті чого до Бразилії не їдемо.
В ОТКРЫТЫЙ футбол? Владение 67 - 33%, удары 17-5...
У меня вопрос: а смотрел ли игру Грачев? Эксперт....
tsoy1990
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
d3volta
ну эксперт куда там...всё равно что Миля начнёт разбирать игру Ибра