Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1114
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ніхто голову не опускає»

«Кардинал-Рівне» – «Ураган» – 3:5. Післяматчеві коментарі головного тренера рівнян

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ніхто голову не опускає»

Примусивши трохи зачекати, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний задовольнив своїми відповідями найдопитливіших журналістів.

- Щоб зробити детальний аналіз, потрібно перш за все переглянути відео і лише тоді можна буде розбирати помилки. А так по ходу гри, що я можу сказати по пам’яті. Матч складається з кількох складових, які впливають на його підсумок – везіння, готовність гравців і кваліфікація суддів.

Стосовно везіння, то не можу сказати, що нам сьогодні не щастило. З цим по грі все більш менш було нормально.

А ось щодо кваліфікації суддів, то було досить багато спірних моментів, деякі з яких були переломними в матчі. Дали 6-й фол на рівному місці, а це вже шанс супернику. Нам забили другий гол і це вже півшансу команді суперника. Я все-таки вважаю, що два рази гравець тікає один в один і якщо першого разу до воріт було трохи далі, то вдруге було 7 метрів, а це явна можливість забити гол, і це перебивають свистком…

До нас приїжджали судді, пояснювали під час демонстрації окремих моментів, які порушення і як караються. І такий точно момент нам демонстрували, там гравець отримав червону картку. Але, що є то є.

А ось, що стосується нашої команди, то я можу так сказати. Можливо я помилився з тим, що на 100% ще не готові і Тригубець, і Маринюк. Можливо треба було більше варіювати складом. Але знову ж таки, травмувався на початку гри Дармовіс і його потрібно було замінити, а отже треба було покроїти четвірки. А це в свою чергу вплинуло на командну гру. І взагалі на грі позначилося те, що довго не тренувалися Тригубець, Фаренюк, Басич. Вони вибилися з ігрового ритму. Правда, Мар’ян зіграв не погано, але я вважаю, що його готовність не на 100 відсотків. І в цілому, все це так склалося, що ми гри не виграли, тому що робили помилки, і суперник сьогодні був на рівні. Була досить важка гра, «Ураган» нав’язував нам свою гру. Гравці в них індивідуально сильні, нав’язують боротьбу і з ними дуже тяжко грати. Можливо тому ми багато боротьби програли. Ось такий коментар.

Можливо, нам у деяких моментах не вистачало концентрації і не було стовідсоткової готовності гравців. Все-таки, я вважаю, що не всі гравці в оптимальній формі підійшли зараз. Але по-іншому не можна, адже футболісти лише через ігри набирають форму. І я думаю, що і Маринюк, і Тригубець, і Фаренюк будуть із кожною грою добавляти. І в наступних матчах ми будемо показувати більш видовищну і результативну гру на нашу користь.

Пауза в чемпіонаті для нас з однієї сторони мінус, але з іншої, можливо, і плюс. У нас були травмовані гравці. Так, Тригубець почав тренуватися лише два дні тому. Маринюк вже трохи довше тренується. А Басич і Фаренюк лише тиждень. Проте цього мало, якби ми грали раніше, то взагалі не було б кому грати. Тому сказати, що пауза для нас була мінусом – складно. Можливо, іншим гравцям це стало мінусом. Але загалом, за цей час в нас більше гравці по відновлювалися, і зараз якраз є шанс їм набрати форму через ігри.

Наступні матчі – ми по-любому покажемо вже більш якісний футзал. Хоча і сьогодні ми моментами грали не погано. Не можна сказати, що ми програли в чисту. Була боротьба. Перший тайм, вихід два в нуль, і ми не забили гол. Одразу рикошет і – 0:1. Згодом суддя дав нам 6-й фол – 0:2. Це вже треба відіграватися, а це досить велика фора. А потім – 1:2, і після перерви ми пропускаємо третій гол. Це футбол, тому спрогнозувати все складно. А додати в грі не було як, тому що гравці на даний момент не мають оптимальної форми. Але це все поправимо.

На даний час в лазареті лише Когут, складно сказати скільки йому ще треба часу, треба питати в лікаря. Він зараз тренується, але за індивідуальною програмою. Шкода, що сьогодні травмувався Дармовіс. Не знаю серйозність його травми, але цьому хлопцю явно не везе. Я розраховував на нього в другій четвірці, свою роботу там він мав робити. Але бачте він травмувався, і його треба було міняти. І вже не було в нас такої оборонної ланки. Довелося йти на атакуючий футбол. Це взагалі моя помилка, тому що «полізли» в атаку і нарвалися на контратаку, тому так все і вийшло. Але ще раз наголошую – це футбол і все не з прогнозуєш.

Загалом хлопці старалися, були якісь награні комбінації. Проте щось нам ще не вистачає, але будемо працювати над цим. Ніхто голову не опускає, і те що ми будемо боротися за вихід у четвірку – це точно.

Гру з «Локомотивом» нам перенесли на 9 січня і тепер нам доведеться грати дві гри через день. Якщо в нас усі будуть у формі, всі будуть грати, то в нас буде три четвірки і щось можна буде міняти, варіювати зі складом. Тоді нічого страшного не буде, а ось якщо буде як зараз, тоді звичайно складніше. Хоча в нас є люди, які можуть замінити. Раніше ми будували гру на контратаках – другим номером, а зараз вже хочемо нав’язувати свою комбінаційну гру. Зараз я роблю ставку на людей, які можуть це зробити, але вони ще поки що не готові.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 11
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.