Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
| Обновлено 23 ноября 2013, 16:58
710
0

Сергей Бубка посетил форум в Кувейте

Темой встречи стали гендерные барьеры в спорте

| Обновлено 23 ноября 2013, 16:58
710
0
Сергей Бубка посетил форум в Кувейте

 

У Кувейті відбувся триденний традиційний форм, який був організований Міжнародним Олімпійським Комітетом, Олімпійською Радою Азії та Асоціацією національних олімпійських комітетів Африки.

Представники всіх 98 НОКів країн Азії та Африки висловили тверде прагнення зламати гендерні бар'єри, які й досі існують для жінок у спорті.

Під час форуму обговорювались питання щодо залучення жінок на керівні посади спортивних органів, залучення в організації на усіх рівнях. Також було прийнято рішення щодо організації спортивного форуму для афро-азіатських жінок і проведення його один раз на два роки.

Член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету, президент НОК України Сергій Бубка, який виступив модератором однієї із сесій Форуму, де свої виступи також представили члени МОК Наваль ель-Мутавакель, Анітлою Дефранц, наголосив: «Я пишаюся, що НОК України підписав і підтримав Брайтонську Декларацію. Переконаний, що це гарна ініціатива і важливий інструмент для просування жінок у спорті. Ця Декларація адресована всім урядам, державним органам і організаціям, які мають забезпечити, щоб жінки могли у повній мірі проявити себе у спортивній сфері. Форум в Кувейті є гарним прикладом того, як міжнародна стратегія жінок в спорті працює на практиці, як лідери світові, континентальні й регіональні спортивні керівники підтримують міжнародне співробітництво, обмін досвідом та зразкові програми».

В свою чергу, Сергій Бубка також високо оцінив внесок в організацію форуму в Кувейті президента Олімпійської Ради Азії Шейха Ахмада Аль-Фахада Аль-Сабаха та президента Асоціації національних олімпійських комітетів Африки Ласана Паленфо.

НОК

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.