Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1489
1

Михельсон - главный тренер Черкасских Мавп

Нового тренера уже представили команде

Сьогодні президент «Черкаських Мавп» – Сергій Одарич – представив команді нового головного тренера. Функції наставника черкаської команди покладені на Максима Міхельсона.

Почав сезон Максим Сергійович як один з помічників Володимира Холопова. Однак Міхельсона у Черкасах та Україні знають більше за досягненнями у юнацькому баскетболі. Так, окрім прекрасної роботи з «Черкаськими Мавпами-96» (5 золота ВЮБЛ) та іншими юнацькими командами клубу, він працював з українськими збірними різних вікових груп. Зокрема у 2012-му Максим Міхельсон тренував кадетську збірну України, яка брала участь у чемпіонаті Європи у Литві.

Разом з «Черкаськими Мавпами-96» Міхельсон п'ять разів вигравав чемпіонат України, був бронзовим призером юнацької Євроліги та учасником юнацького Кубка Чемпіонів.

Окрім представлення нового головного тренера, сьогодні на зустрічі Одарич подякував за роботу Миколі Неухацькому, який у важкий момент підставив тренерське плече головній команді. Продовжить свою роботу Неухацький з дублюючим складом клубу.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
konst5367
Кондрат Карлович который?