Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 ноября 2013, 07:26
927
1

Волынь проведет товарищеский матч с Волгой

Луцкая команда определилась с соперником на сборе в Крыму

| Обновлено 18 ноября 2013, 07:26
927
1
Волынь проведет товарищеский матч с Волгой
У програмі короткого тренувального збору луцької «Волині», який відбувається  у Криму, сталися зміни. У вівторок лучани зіграютm із російською «Волгою». Команда із Нижнього Новгорода нині також перебуває на зборі в Криму, базуючись в Євпаторії.
Тут одна з найукраїнськіших команд російської Прем`єр-ліги готується до календарного матчу із «Анжі», який належить зіграти «Волзі» у Махачкалі. «Волині» ж у наступний вікенд грати у Сімферополі, тому команди швидко домовилися про спаринг. Він відбудеться у Ялті в понеділок о 13.00.
 
«Волга» направду одна з найбільш «українських» команд Росії. Її очолює Юрій Калитвинцев, його права рука – Геннадій Літовченко. Тренер із фізпідготовки «Волги» - Дмитро Головко, який раніше працював у «Кривбасі», «Карпатах» та  «Волині». Один із лідерів команди – Віталій Бордіян, відомий за виступами у «Металісті». Щоправда, захисник нині у стані збірної Молдови. У «Волзі» грає чимало відомих гравців – Парейко, Колодін, Ковальчик, Каряка, Концедалов, Алдонін, Сичьов, Буликін. Нині команда Калитвинцева на 10 місці в російській УПЛ.

ФК Волинь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
starik63
Нет такой(российской УПЛ) лиги.Уберите букву У.