Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1099
0

Нефтяник терпит поражение в родных стенах

Тернопольская «Нива» добывает тяжелую победу в Ахтырке

Завершальну домашню гру осінньої частини чемпіонату України з футболу «Нафтовик-Укрнафта» провів з тернопільською «Нивою». Гра розпочалася жваво. Команди проводили атаки воріт суперників, та небезпечних моментів створено не було, як з однієї так і з другої сторони. На 10-й хвилині Сергій Шестаков наніс удар по воротах «Нафтовика», та м’яч пройшов вище воріт. За мить Руслан Левига відповів сильним ударом здалеку, але голкіпер гостей відбив м’яча. Далі темп гри трохи спав і перемістилась в центр поля. Удар Дмитра Башлая здалеку, прийшовся вище воріт. На 24-й хвилині господарі активізувались і пішли в атаку. Олександр Яровенко з гострого кута пробив по воротах, голкіпер тернопільчан зумів відбити м’яча, на добиванні зіграли Сергій Артюх та Владислав Зайчук, але переграти воротаря їм не вдалося. Наступна атака: Сергій Артюх пробиває по воротах та голкіпер ловить м’яча.

За мить Артюх має ще один момент, але знову переграти воротаря йому не вдається, на виході Новак переводить м’яч на кутовий. На 39-й хвилині гості пішли у контратаку,  і біля воріт «Нафтовика» зав’язалясь  боротьба. Переможцями поєдинку вийшли тернопільчани, Ігор Малиш зумів забити м’яча в сітку воріт. Господарі намагались відігратися і провели ряд стрімких атак, але захист гостей не давав можливості довести їх до останнього удару. На 44-й хвилині Дмитро Башлай здалеку пробив по воротах, але воротар гостей взяв цей м’яч. На останній хвилині мав нагоду зрівняти рахунок Олександр Яровенко, отримавши передачу від Сергія Артюха Олександр пробив по воротах, та м’яч пройшов над перекладиною. В доданий арбітром час Дмитро Башлай отримав другу жовту картку і на перерву  команда охтирчан  пішла вдесятьох.

На другу половину матчу «нафтовики» вийшли в меншості, але не зважаючи на це почали стрімко атакувати ворота суперника. На 9-й хвилині Дмитро Антонюк отримав навіс і пробив головою, та воротар гостей легко зловив м’яча. Гарну нагоду зрівняти рахунок мав Олександр Яровенко, але Новак в падінні зумів зловити м’яча. На 14-й хвилині в карному майданчику гостей було порушено правила проти Руслана Левиги і арбітр показав на 11-ти метрову позначку. Стандарт виконаний Олегом Єрмаком зрівняв рахунок. На 16-й хвилині арбітр показав червону картку Олексію Павельку і господарі поля залишились вдев’ятьох.

Отримавши таку чисельну перевагу гості почали стрімко атакувати, але «нафтовики» не давали можливості зробити останній удар. Втративши двох гравців господарі не сіли в оборону, і при кожній нагоді проводили свої атаки. Руслан Левига мав можливість збільшити рахунок, але м’яч зрізався і воротар відбив його на кутовий. На 29-й хвилині арбітр призначив сумнівний пенальті в ворота «Нафтовика». Стандарт виконаний Сергієм Загинайловим виводить «Ниву» вперед. Втративши рівновагу господарі ще стрімкіше почали проводити атаки, але чисельна перевага гостей давала про себе знати. Дуже гарний момент був у Віталія Прокопченка, який дуже сильним ударом з лінії штрафного майданчика пробив по воротах, та м’яч пройшов поруч зі стійкою. Так на мінорній ноті і закінчився останній домашній матч першої частини чемпіонату.


«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «НИВА» (Тернопіль) – 1:2 (0:1).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук, Васільєв, Войцеховський(Радіонов 54), Антонюк, Єрмак, Павелько, Башлай, Артюх(Кременчуцький 65), Зайчук-к, Левига(Саванчук 75), О.Яровенко(Прокопченко 71). Запасні: Лавренюк, Разуваєв, Кісіль. Головний тренер: Євген Яровенко.
«НИВА»: Новак, Романюк(Гірський 22), Лазорик, Донець, Білий, Шестаков, Малиш, Б.Баранець, Кікоть(Загинайлов 65), Г.Баранець-к, Івашко(Товкацький 32, Мдинарадзе 85). Запасні: Базілевич, Яневич. Тренер: Ігор Яворський.
Голи:  Єрмак (59 пен.) – Малиш(39), Загинайлов (74 пен.).
Попередження: Башлай(18), Войцеховський(51), Антонюк(68), Єрмак(74) – Івашко(30), Малиш(45+2), Кікоть(59), Лазорик(78), Товкацький(80).
Вилучення: Башлай (45+2 повторне попередження), Павелько (61 позбавлення гравця очевидної можливості взяття воріт команди суперника).

ФК Нефтяник-Укрнефть

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.