Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
866
2

Буковина не имеет проблем с УкрАгроКомом

Дубль Василия Палагнюка помог «Буковине» добыть домашнюю победу

У матчі 19 туру першості України чернівецька «Буковина» приймала дебютанта першого вітчизняного дивізіону – колектив «УкрАгроКом» (Головківка). Незважаючи на дебютний сезон у першій лізі, представники Кіровоградської області перебувають у середині таблиці, а до візиту в Чернівці здолали опір «Сум» та алчевської «Сталі». А ось до матчу з підопічними Юрія Гури безпрограшна серія наших земляків складала 4 матчі.

Щодо стартових складів команд, то повернулися в основу «Буковини» Олександр Вечтомов, Артур Новотрясов, Павло Рибковський та Степан Маковійчук. А ось нападник Олександр Семенюк, який у матчі з «Геліосом» залишив поле через травму, у заявці на гру не зявився. Були втрати у складі «УкрАгроКому». Зокрема, гравець атакувальної ланки Віталій Пономар пропускав зустріч у Чернівцях через перебір жовтих карток.

На початку першого тайму активніше діяли підопічні Юрія Гія. Зокрема, на 7 хвилині зустрічі атака за участю Павла Рибковського, Василя Палагнюка та Степана Маковійчука могла завершитися ударом останнього. На жаль, досвідчений нападник «Буковини» завдати «пострілу» по «рамці» суперника не зміг. Через кілька хвилин наші земляки зуміли забити перший гол у зустрічі. Найдосвідченіший гравець та капітан «УкрАгроКому» Олександр Батраченко, який перебував поблизу власного штрафного майданчика, віддав пас назад до власних воріт, де жодного його партнера не було. Невдалий пас Батраченка перехопив наш нападник Василь Палагнюк, який «розібравшись» з двома захисниками гостей, відправив м’яча у ворота Сергія Науменка.

Після результативних дій Василя Палагнюка, наші земляки продовжували тримати оборону гостей у напрузі, однак до завершального удару справа не доходила. Щодо команди Юрія Гури, то у першій половині зустрічі вони небезпечних поблизу воріт «Буковини» не створили. У деяких епізодах активно діяв нападник Дмитро Бровкін, який пограв у командах елітного вітчизняного дивізіону, а також у Фінляндії та Польщі, однак до реальних загроз воротам «Буковини» справа не дійшла.

Під завісу першої половині зустрічі підопічні Юрія Гія вдруге використали помилку суперника. Захисник команди з Кіровоградщини Сергій Любчак віддав невдалу передачу у бік власних воріт, а Василь Палагнюк, який перехопив шкіряну кулю, завдав влучного удару у лівий нижній від воротаря Сергія Науменка кут воріт. Наш нападник оформив дубль та забив свій четвертий гол у першості України – 2013/2014.

У дебюті другого тайму воротам «Буковини» загрожували Олександр Ломко та Сергій Радевич. Олександр пробив вище «рамки» Богдана Когута. Невдалим вийшов «постріл» і Радевича. У «Буковини» запам’яталися дальні удари здалеку Степана Маковійчука і Тараса Яворського, який проводив свій 50 офіційний матч за чернівецьку команду. Шкіряна куля у сітці воріт суперника не опинилася. Міг забити і Олександр Вечтомов. На жаль, відзначитися Олександрові не вдалося. А на 77 хвилині зустрічі воротам «Буковини» загрожував Андрій Вдовіченков, який вийшов на заміну. Воротар «Буковини» Богдан Когут знову залишився «сухим». А через три хвилини після передачі Антона Савіна (проводив другий матч після повернення на футбольне поле) не зміг відправити м’яча у ворота суперника Павло Рибковський.

Підсумок гри – 2:0 на користь «Буковини». Підопічні Юрія Гія продовжили свою безпрограшну серію до 5 матчів. Тепер буковинці перебувають на шостій сходинці турнірної таблиці. Це найкращий результат наших земляків у першості України – 2013/2014. Щобільше, захисна ланка нашої команди залишається найнадійшою (разом із чернігівською «Десною») у першій лізі, а «суха» серія голкіпера «Буковини» Богдана Когута триває 399 хвилин.


«Буковина» - «УкрАгроКом» - 2:0 (2:0)
«Буковина»: Богдан Когут, Олександр Темерівський, Олег Керчу, Степан Маковійчук (Антон Савін, 75), Олександр Вечтомов (Євген Немтінов, 73), Артур Новотрясов, Борис Орловський (Олександр Лисюк, 72), Павло Рибковський, Тарас Яворський (Олег Тарасенко, 90+1), Іраклій Циколія, Василь Палагнюк.
«УкрАгроКом»: Сергій Науменко, Олександр Ломко, Сергій Радевич, Сергій Любчак, Данило Мамонов, Андрій Даньків (Микола Ляшенко, 46), Олександр Батраченко, Юрій Степанюк, Євген Лозовий (Євген Фальковський, 69), Богдан Боровський (Андрій Вдовіченков, 65), Дмитро Бровкін.
Голи: Василь Палагнюк (10,45).
Попередження: Сергій Радевич (40), Євген Фальковський (83), Євген Немтінов (87), Олександр Темерівський (90+1).

ФК Буковина

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 7
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Strateg
Молодці
Strateg
Вперед Буковина !