Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 ноября 2013, 14:24
1073
0

В ФФУ провели семинар по аттестации клубов

В Доме футбола проанализировали итоги аттестации клубов на нынешний сезон

| Обновлено 15 ноября 2013, 14:24
1073
0
В ФФУ провели семинар по аттестации клубов
14-15 листопада 2013 року в Будинку футболу відбувся дводенний семінар-навчання з питань атестації футбольних клубів «Прем’єр-ліги» України  на право участі у змаганнях у сезоні 2014/2015 рр. для керівників футбольних клубів та співробітників клубів з фінансових питань, в якому взяли участь представники футбольних клубів Прем’єр-ліги, футбольних клубів ПФЛ, які в майбутньому мають можливість підвищення в класі за спортивними показниками, а також спеціалісти провідних комітетів ФФУ. 
 
Під час засідання семінару розглядались питання щодо проходження футбольними клубами  процедури атестації у сезоні 2013/2014 рр., вимоги УЄФА щодо моніторингу простроченої заборгованості протягом сезону, приділено увагу обговоренню керівництва підготовки футбольними клубами фінансової документації та введення даних через IT-систему CL/FFP  щодо вимог про беззбитковість футбольних клубів, короткий аналіз ліцензійних рішень УЄФА в 2013 р. шляхом розвитку клубного ліцензування та фінансового Fair play, а також його наслідки для професіонального футболу України тощо.
 
У вечірній програмі семінару для представників клубів заплановано відвідування матчу раунду плей-офф КС-2014 Україна − Франція.
 
ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.