Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 ноября 2013, 17:14
4711
18

Виталий Кварцяный - глава Федерации футбола Волыни

В четверг, 14 ноября, состоялась отчетно-выборочная конференция Федерации футбола Волыни

| Обновлено 14 ноября 2013, 17:14
4711
18
Виталий Кварцяный - глава Федерации футбола Волыни

Сьогодні відбулася звітно-виборча конференція ФФВ. Її делегати одноголосно обрали головного тренера луцької «Волині» Віталія Кварцяного головою Федерації футболу Волині.

На конференцію ФФВ прибули 93 делегати, запрошені особи, зокрема посадовці  Федерації футболу України Володимир Малиновський та Ярослав Грисьо.

Перші питання порядку денного стосувалися утворення органів управління конференції – мандатної та лічильної комісії, секретаріату. Делегати заслухали звіт колишнього голови ФФВ Василя Столяра та обговорили його. Станіслав Рупчев, проаналізувавши роботу ФФВ за останні чотири роки резюмував, що в її керівництво варто «запровадити сплав досвіду та молоді», зокрема висунув на посаду голови федерації Віталія Кварцяного, а на посаду його заступника президент ФК «Луцьксантехмонтаж» Ігоря Чорнуху.

Віце-президент ФФУ Володимир Малиновський, коментуючи і звіт Василя Столяра, й останні неоднозначні події в футболі області, сказав: «Професійний клуб в обласному центрі – це взірець для всього футболу в регіоні. Діти знають прізвища всіх гравців команди. Тому обласна федерація і клуб повинні бути друзями». Водночас посадовець зазначив, що ФФУ готова працювати із будь-ким, кого обере конференція».

Після того, як учасники ухвалили  рішення стосовно звіту колишнього керівництва, приступили до голосування за нове.

Загалом на посаду керманича обласного футболу претендували чотири особи: попередній голова ФФВ Василь Столяр, народний депутат України, віце-президент клубу на громадських засадах ФК «Волинь» Юрій Савчук, головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, президент ФК «Луцьксантехмонтаж» Ігор Чорнуха. Перед тим, як обирати голову ФФВ, усі три інші кандидати зняли свої кандидатури з голосування на користь Віталія Кварцяного.

Головний тренер «Волині» виголосив коротку промову, у якій спочатку подякував колишньому керівництву ФФВ, а потім зупинився на основних тезах своєї програми розвитку волинського футболу.

Зокрема Віталій Володимирович наголосив на розвитку футболу в районах, особливо дитячого. «У нас завжди були таланти футбольні, які згодом ставали «зірками». Потрібна тільки тренерська увага до талановитих дітей», - сказав Віталій Кварцяний. У цьому сенсі тренеру заімпонувала зустріч із Борисом Клімчуком, який пообіцяв підтримувати футбол на місцях через владну вертикаль. Крім того, Віталій Володимирович запропонував організовувати семінари та навчання тренерів із районів області на базі стадіону «Авангард».

Серед пріоритетів Кварцяного стосовно розвитку футболу в області й таке: встановлення призового фонду учасникам турнірів, що проводяться під егідою ФФВ, чітка організаційна структура усіх ліг, в тому числі дитячо-юнацької ліги Волині, придбання форми та інвентарю, переведення головного офісу  федерації на стадіон «Авангард», плани стосовно будівництва в Луцьку Будинку футболу, ймовірне зменшення вступних внесків учасникам чемпіонату Волині. Окремо тренер зупинився і на арбітражі змагань: «Спрямуємо арбітрів так, щоб від їхніх помилок не знецінювалася робота тренерів».

Відкритим голосуванням учасників конференції Віталія Кварцяного обрано головою ФФВ. Його заступником став Ігор Чорнуха.

Вітаємо наставника «Волины» із новою посадою та відповідно новим життєвим викликом та бажаємо сил, наснаги і вміння задля розвитку волинського футболу.

ФК Волынь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 07:21 9
ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ

Андрей стал героем королевского клуба в серии пенальти против Манчестер Сити

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bonv
Гірше не буде точно. Має бути краще.
vaulter
не думаю, что он святой, но по крайней мере, будет обеспечивать работу Волыни. Этакий футбольный Жириновский
FARE
Ага, так вот значит из-за чего весь сыр-бор, и митинги возле горсовета, и распускания слухов о возможном банкротстве...
bajbak
Кварцяного много не бывает!
arnautoff
Наконец-то хоть один конфликт в нашем футболе разрешился справедливо.
BekXan
Это всё хорошо.Но это 3 больших поста,темболее область.Одному всё обхватить будет тяжело.
vuyko47
Если эта должность поможет прижать его недоброжелателей (в виде главы ОДА), то флаг ему в руки. Пусть расправится с врагами Волыни.
abram_shmidt
вот это у него энергии!! Красавчик
abram_shmidt
вот это у него энергии!! Красавчик
Super-sonar
Оказывается стоило "ломать копья" перед конференцией ФФВ! Теперь можно ещё замахнутся на должность вице-президента ФФУ вместо С.Стороженко (желательно "вилочную" и не первого зама).
spike04
Можно поздравить ФФВ с назначением Кварцяного,этот человек действительно любит футбол и знает свое дело, и уверен наведет порядок в регионе. С праздником Волынь.
Monster
Норма. И сейф всегда с собой если что.
KAVUNKO
оооооооо, ну теперь у Кварца только один путь - Волынь в еврокубки....Он теперь футбольный царь Волынской области....Ждём результатов....
prafesor
Быстро он как то по карьерной лестнице идет, может нашли сейф?
Bandera.Lviv
КРАСЕНЬ!
bolela81
Зато теперь всё под контролем, в хорошем смысле слова.
Удачи Владимирович
Olezha74
А, так у Кварца манія величі - тренер, президент клюбу, тепер ще й президент ФФВ. Для чого це людині - не розумію, як можна ефективно суміщати організаторсько-паперову роботу з тренерською, та ще й у такому віці - не уявляю.