Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 ноября 2013, 11:09
1009
0

Валерий Федорчук пропустит матч против донецкого Металлурга

Полузащитник «Карпат» получил дисквалификацию за перебор желтых карточек

| Обновлено 11 ноября 2013, 11:09
1009
0
Валерий Федорчук пропустит матч против донецкого Металлурга

У суботу, 23-го листопада, «Карпати» на своєму полі в матчі 17-го туру ХХІІІ чемпіонату України серед клубів Прем’єр-ліги прийматимуть донецький «Металург». У цій грі своїм партнерам не зможе допомогти віце-капітан «зелено-білих» Валерій Федорчук.

Минулої суботи, в грі 16-го туру національного чемпіонату у Полтаві проти тамтешньої «Ворскли» Валерій Федорчук на 58-й хвилині отримав попередження від головного арбітра зустрічі Сергія Лисенчука.

«Гірчичник» від столичного судді став для 9-го номера «зелено-білих» вже четвертим у поточному чемпіонаті і тепер, згідно з Регламентом змагань, які проводить вітчизняна Прем’єр-ліга, він повинен пропустити одну гру першості. А найближчий суперник «левів» – «металурги» зі столиці Донбасу. Тож 23-го листопада Валерій Федорчук зможе підтримати свою команду лише морально.

Нагадаємо, що не зіграє в цьому матчі і півзахисник Вадим Страшкевич, який відбуває триматчеву дискваліфікацію за пряму червону картку в поєдинку 1/8 фіналу Кубка України проти харківського «Металіста». Гра з донецьким «Металургом» буде якраз третьою, останньою, яку гравець змушений примусово пропустити.

Що ж до суперника «Карпат», то в складі команди Сергія Ташуєва, яка вчора, нагадаємо, «знищила» харківський «Металіст» і в такий спосіб позбавила його статусу лідера чемпіонату, дискваліфікованих гравців немає.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.