Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 ноября 2013, 17:32
936
3

Николаев неожиданно бьет Нефтяник

Аутсайдер чемпионата Украины в Первой лиге добывает три очка в Ахтырке

| Обновлено 10 ноября 2013, 17:32
936
3

На перших хвилинах матчу команди обмінялись штрафними ударами. Більшу небезпеку створив удар гостей у виконанні Сергія Кучеренка, та Максим Лавренюк зумів зловити м’яча. На 5-й хвилині атака корабелів принесла результат. Скориставшись непорозумінням захисників і воротаря господарів,  Михайло Сергійчук відправив шкіряного у сітку воріт. Після пропущеного м’яча «нафтовики» ринулись в атаку. На 6-й хвилині Владислав Зайчук отримав гарний навіс і пробив головою, та м’яч пройшов вище воріт. Дві нагоди зрівняти рахунок мав Євген Радіонов. На 11-й хвилині Євген отримав пас від Олександра Савнчука і сильно пробив по воротах, та Андрій Товт зумів взяти цей м’яч.

За хвилину Євген пройшовши центром знову наніс удар, але і цей м’яч було знешкоджено голкіпером гостей. На 20-й хвилині Михайло Сергійчук вирвався вперед і вийшов один на один з воротарем господарів поля, але Максим Лавренюк зумів на виході ліквідувати небезпеку. На 36-й хвилині контратака корабелів могла призвести до подвоєння рахунку, але сильний удар Михайла Сергійчука прийшовся прямо в стійку воріт, наступний удар по м’ячу, який відскочив від стійки в поле, наніс Андрій Ковальов, та і його удар був неточним і м’яч пройшов поруч з воротами. Наступна атака гостей принесла їм результат. На 38-й хвилині Артем Чорній подвоїв рахунок. На 45-й хвилині Роман Світличний сильним ударом здалеку пробив по воротах гостей, та воротар «корабелів» був на місці і зловив м’яча. В доданий арбітром час Антон Голенков вийшов один на один з Максимом Лавренюком, але  сильнішим у цьому поєдинку виявився Максим.

В другому таймі господарі додали темпу і гра практично перемістилась на половину поля гостей. Правда не все виходило в охтирських футболістів на завершальній стадії: підводили неточні передачі. Гості тримали оборону і не давали можливості господарям  створити жодного небезпечного моменту. Мало чисельні контратаки «корабелів» також не приводили до створення небезпечних моментів біля воріт охтирчан. Все ж таки «нафтовикам» вдалося забити гол престижу. В доданий арбітром час Руслан Левига відправив м’яча в ворота миколаївцям.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - МФК «МИКОЛАЇВ» (Миколаїв) – 1:2 (0:2)
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Лавренюк, Бояринцев-к, Башлай, Антонюк(Світличний 26,  Вайда 72), Єрмак, Павелько,  Артюх, Зайчук, Саванчук(Левига 65), Радіонов, О.Яровенко(Прокопченко 66).
«МИКОЛАЇВ»: Товт, Пєсков-к, Сергійчук(Берко 74), Кучеренко, Чорній, Владов, Чучман, Голенков, Ковальов, Бринько, Буличев(Джгереная 57).
Голи:  Левига(90+5) – Сергійчук(5), Чорній(38).
Попередження: Антонюк(3), О.Яровенко(39), Бояринцев(47), Башлай(78), Артюх(79), Прокопченко(84), Зайчук(90) – Бринько(15), Ковальов(47), Владов(84), Чорній(84), Берко(85), Джгереная(90+3).

Нефтяник-Укрнефть

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Призовые сборной Украины, ультиматум Ротаня, Зинченко спас болельщика
Другие виды | 28 марта 2024, 07:00 0
Призовые сборной Украины, ультиматум Ротаня, Зинченко спас болельщика

Главные новости за 27 марта на Sport.ua

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ser_nat
Пацані сплавили Федорчука, и начали снова играть
Valera 34
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил