Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3441
3

Микола ШЕВЦОВ: «Не думали, що буде отак легко»

«Спортлідер+» - «Єнакієвець» - 0:5. Післяматчеві коментарі спортивного директора єнакієвців

Микола ШЕВЦОВ: «Не думали, що буде отак легко»

На післяматчеву прес-конференцію головний тренер «Єнакієвця» не прийшов, натомість на запитання відповів спортивний директор гостей Микола Шевцов:

- Ми переживали за функціональний стан футболістів. Це вже четверта гра за короткий проміжок часу. Тут важливо було на морально-вольових обіграти «Спортлідер+». У цілому нам допоміг швидкий гол, він нас заспокоїв. Краще контролювали м’яча. Радий, що виграли і, що хлопці перетерпіли проміжок гри, коли у Хмельницького були моменти скоротити відставання.

- Загалом сьогодні гру зробили бразильці.
- Та ні. Якщо враховувати те, що вони забили голи, то можливо. Я рахую, що не пощастило Хурсову, який лише за одну зміну міг забити чотири голи і тоді ми говорили б, що він витягнув гру. У бразильців кращий контроль м’яча. Можливо четвірка «Спортлідера+», яка проти них грала, була слабшою, а в цілому я не рахую, що бразильці зіграли краще за українців. Одна команда і хто забиває – нема різниці.

- Не думали, що буде так легко у Хмельницькому?
- Ні, не думали. Думали, що буде важко. Команда молода, амбіційна, використовують пресинг, динаміка серйозна, я думаю, їх надломили наші два швидкі голи. Дещо пощастило нам, а потім суперник «розклеївся», можливо, психологічно супернику важко було. Що отак буде легко, ми однозначно не думали.

- На ваш погляд, у чому хмельничанам потрібно додати, аби стабільно набирати очки?
- У хмельничан є свій тренер, є керівництво і хай вони думають у чому потрібно додавати. Це проблеми Хмельницького, у нас своїх проблем вистачає. Ну виграли, але, якщо пам’ятаєте, минулого року ми тут зіграли 3:3 – втратили два очки і не потрапили у четвірку, тому у нас такі ж проблеми, як і у них. Зараз, можливо, у нас більш збалансований склад, ніж у суперника. У нас є конкуренція в команді, а у них, можливо, її немає, адже грають молоді. Я, хоч і довго у футзалі, але їх не знаю. Але молоді грають, звісно, що їм не вистачає майстерності і психологічної впевненості. Можливо, і наші бразильці у чомусь їх налякали.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
henry_14ua
"Я рахую, що не пощастило Хурсову," - що він рахує?
trentreznor1
извините, чо... пишите на одном языке.. ёпт
trentreznor1
точно Микола? или Николай? бестолочи...