Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 08 ноября 2013, 13:32
1995
0

Женская сборная Украины сильнее Польши

Футзальная национальная сборная провела товарищеский спарринг с полячками

| Обновлено 08 ноября 2013, 13:32
1995
0
Женская сборная Украины сильнее Польши

Чудове свято, організоване польською Федерацією футболу, завершилося перемогою «жовто-блакитної» дружини.

Те, що в Польщі люди люблять футзал, підтвердилося ще до початку матчу, коли біля спорткомплексу почали масово збиратися групи людей, а вся стоянка заповнилася автомобілями. Як результат - 1100 глядачів, що спостерігали за своєю національною збірною...

Свято продовжилося урочистим відкриттям за участю представників федерації та голови міста Кросно. Всі учасники матчу отримали пам’ятні сувеніри на згадку.

Гра розпочалася доволі нервово. Більш наглішими в перші хвилини виявилися господарі поля, які, незважаючи ні на що, намагалися задати жару нашим футзалісткам. Але все ж перший по-справжньому гострий момент створили саме українки - Олені Павленко в завершальній стадії двічі не вистачило влучності. Та вже наступні хвилини принесли «жовто-синім» результат - спрацювала зв’язка Горобець-Тітова - і Юля в один дотик замикає пас Аліни - 0:1. Через дві хвилини рахунок збільшився. На цей раз Тітова зіграла у ролі асистента, тим самим допомогла реалізувати гольовий момент для Анни Шульги-0:2.

Такий швидкий позитивний перебіг подій трохи заспокоїв Україну. В цей час польська збірна ринулася вперед, тим самим змусивши наших дівчат помилятися. Саме дві прикрі обрізки й вилилися в зовсім несподівані голи Польщі (два голи на рахунку Собковіч) і на перерву команди пішли за рівного рахунку -2:2. Авжеж рахунок міг бути набагато більшим, насамперед на користь українок, та «брамкар» польської націоналки діяла неперевершено. Треба ще відмітити дуже агресивну й грубу гру господарів, які швидко «назбирали» 5 фолів, але до пробиття десятиметрового удару діло не дійшло.

В перерві тренер збірної знайшов правильні слова, щоб ще більше завести дівчат і на старті другого тайму ми побачили трохи інший футзал. «Жовто-сині» задали темп і почали турбувати кіпера Польщі все частіше. І вже на 27 хвилині Україна виходить вперед. Знову спрацювала пара Шульга-Тітова, але на цей раз пас на свій рахунок записала Анна, а свій другий гол в матчі забила Юлія Тітова -2:3.

Наступний «час пік» припав на 36-38 хвилини. В цей період цифри на табло змінювалися двічі... Спочатку вболівальники вибухнули після результативного моменту своїх футзалісток - 3:3, а вже в наступній атаці настрій змінився розпачем - українка Єрмоленко Валерія влучним пострілом відсвяткувала дебютний гол у футболці збірної - 3:4. Цей момент став переломним, після чого «жовто-сині» додавили «біло-червоних» і зусиллями Павленко Олени встановили остаточний результат 3:5.

Відмітимо, що господарі ні на хвилину не розслаблялися і боролися до останнього моменту. Кидалось в очі, що багато дівчат переважно грають у великий футбол, але як завірили нас тренери Польщі - вони будуть розділяти футбол і футзал, так як це два різних види і два різних підходи до діла.     

Вже завтра, 8 листопада, команди зіграють вдруге. Поєдинок відбудеться в сусідньому селищі Новосельце. Початок матчу о 19:00 за київським часом. Трансляція матчу також передбачена на нашому сайті.

 
Польща - Україна - 3:5 (2:2)
7 листопада 2013. Кросно. СК «Мосир» - 1100 глядачів
Польща/Poland: 1 Klabis, 6 Jędrak, 13 Pałaslewska, 8 Maziarz, 7 Hadelko, 10 Sotor, 3 Wojcik, 11 Zajac, 9 Sikora, 2 Sobkowicz, 14 Kosiorek, 12 Dąbek, 4 Marczak, 5 Biegańska
Україна/Ukraine: 1 Мельничук, 12 Бесідовська – 17 Павленко, 2 Прокопенко, 4 Дубицька, 22 Шеремет, 3 Єрмоленко, 8 Шаповал, 9 Горобец, 7 Тітова, 21 Шульга, 10 Малишко, 5 Кліпаченко, 20 Личко
Голи: Sobkowicz 10,14, Maziarz 34 - Тітова 6,28, Шульга 8, Єрмоленко 35, Павленко 39
Попередження: немає
Фолы: 8(5) - 3(2)

www.belichanka.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды
Футбол | 19 апреля 2024, 14:23 6
Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды

Скандал с участием Александра Шевченко и Евгении Сагайдак получил продолжение

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.