Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1968
0

Іван СТАСЮК:«Я щось скажу, а хтось відповість, що це брехня»

«Спортлідер+» – «Ураган» – 3:4. Післяматчеві коментарі головного тренера хмельничан

Іван СТАСЮК:«Я щось скажу, а хтось відповість, що це брехня»

- Як охарактеризуєте сьогоднішній матч?
- Цікава була гра, особливо для вболівальників – то «Ураган» був попереду, то ми. Нікому не відкрию Америки, футзал розпочинається з 35-ї хвилини. З 35-ї хвилини могли перемогти як ми, так і «Ураган». Моменти були біля воріт обох команд. «Ураган» скористався своїми нагодами, а ми, на жаль, ні.

- Чому команді не вдалося втримати бодай нічию?
- Ми на нічию не граємо. Якщо ти гратимеш на нічию, то обов’язково програєш. Коли в «Урагану» вийшов п’ятий польовий гравець, ми були готові до цього. Ми двічі відібрали м’яча, але потрібно було реалізовувати ті моменти і був би рахунок 4:2 на нашу користь. На цьому усе би закінчилося.

- Ви неодноразово зверталися до Чуднова, є претензії по його грі?
- Ні. Це робочі моменти. Коли стоїш збоку, то усе прекрасно бачиш. Якби він щось робив не так, то у другому таймі не грав. Сьогодні були моменти суто ігрові. Підказував я і Сондаку, і решті гравцям.

- Один із голів пропустили через голкіпера. Можливо, варто дати шанс Богдану Тимощуку?
- Це думка чия? Ваша. Сьогодні у залі було триста вболівальників – це триста думок. Моя думка зовсім інша. Тим більше, одразу після гри робити якісь висновки недоречно. Потрібно спокійно сісти, розібрати усі моменти, і тоді робити висновки.

- «Ураган» чимось здивував?
- Я рахую, що ми сьогодні не провалили гру. Якби ми перемогли, то ніхто би не сказав, що ця перемога незаслужена. З тими моментами, що ми створили, ми мали усі шанси на три очки. Сьогодні дві команди напрацювали на перемогу. А чи здивував «Ураган»? Сьогодні важко здивувати когось, адже команди слідкують один за одним і переглядають матчі суперників.

- У суботу гратимете з «Єнакієвцем».
- Звичайно, «Єнакієвець» з кожною грою додає, підтвердженням цьому є «Кубок Єременка», на якому вони обіграли «Сінару», «Нікарс» і лише у напруженій грі програли «Газпром-Югрі». Тому «Єнакієвець» дуже потужна команда з хорошим підбором гравцем, яка з кожним матчем лише додає. Завтра день відпочинемо і з середи планомірно готуватимемося до суботньої гри. Усе буде добре.

- На останній хвилині суддя придумав пенальті у наші ворота. На вашу думку, це необ’єктивність суддів чи їхня низька кваліфікація?
- No comments. Після гри із «Кардиналом» розгорілася справжня інформаційна війна і навіть мене заділи. Я взагалі нічого не хочу говорити з цього приводу. Я щось скажу, а хтось відповість, що це брехня. Кожний має зробити свій висновок.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.