Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 ноября 2013, 20:03
1404
0

Александрия приближается к лидерам + ВИДЕО

Вторая команда киевского «Динамо» не устояла в матче против одного из лидеров сезона

| Обновлено 02 ноября 2013, 20:03
1404
0

Святково розпочався футбольний вечір на стадіоні «Ніка». Перед початком матчу учениці «Школи моделей «Інтрига» продемонстрували свій дебютний танець. Продовжили цей вечір футболісти «Олександрії» та «Динамо – 2»(Київ), які згодом вийшли на зелений газон «Ніки».

Нагадаємо, між собою футболісти ПФК «Олександрія» та «Динамо-2» провели 33 матчі: 16 перемог олександрійців, 8 нічиїх та 9 перемог киян. Різниця м’ячів 43-39= +4 на користь наших футболістів. Найбільше м’ячів в цих матчах забивали: О.Казанюк – 3, В.Грицук – 2 (обидва ПФК «Олександрія») та О.Венглинський – 4, О.Косирін – 3 (обидва «Динамо-2»). Слід згадати про матч першої частини 23-го чемпіонату України по футболу серед команд першої ліги «Favbet – Ліга 1» в Конча – Заспі, який завершився сухою нічиєю.

Володимир Шаран виставив практично оптимальний склад. В  старті олександрійців вийшли ті футболісти, яких і очікували. У команді О.Хацкевича не змогли прийняти участь Алаіла Юссуф та О.Алієв. На 7-й хвилині олександрійці провели першу осмислену атаку, що несла загрозу воротам киян. А.Кіча з лівого флангу зробив прострільну передачу в штрафний майданчик і В.Шевченко в падінні пробив через себе, але м’яч пролетів мимо воріт. На 11-й хвилині все той же А.Кіча на лівому фланзі на швидкості обіграв трьох киян, переправив м’яч в штрафний майданчик, але захисник динамівців вибив м’яч з під ніг того ж В.Шевченка на кутовий. На 34-й хвилині майже з кута штрафного майданчика олександрійці отримали можливість на пробиття штрафного удару. А.Кіча закрутив м’яч у ближню девятку, але голкіпер ліквідує загрозу. На 39-й хвилині ще один стандарт біля воріт гостей. Цього разу по воротах пробивав А.Сухоцький, але м’яч пролетів над правим верхнім від голкіпера кутом.

За традицією, в перерві матчу, було розіграно 3 комплекти сувенірної продукції та дві путівки на матч плей-оф ЧС 2014 Україна – Франція.

З початком другого тайму значно збільшився темп гри. Олександрійці почали діяти швидше і все частіше почали виникати небезпечні моменти біля воріт голкіпера Є.Волинця, але господарі їх не реалізували. На 57-й хвилині потужно прострелив по центру воріт С.Мякушко, але Р.Зарубін впевнено ліквідував небезпеку. На 59-й хв. наважився на удар з дальньої відстані С.Микицей, але м’яч пролетів над поперечиною. На 60-й хвилині хорошу нагоду відкрити рахунок мав С.Старенький, але забарився з ударом. На 64-й хвилині гості порушили правила неподалік штрафного майданчика проти Ю.Коломойця і арбітр матчу В.Міланич призначив вільний удар у бік воріт динамівців, після розіграшу якого, А.Сухоцький пробив в нижній кут воріт, але киян виручив голкіпер. За 10 хвилин після пасу Ю.Коломойця, завадили один одному влучно пробити по воротах Р.Локтіонов та В.Грицук. На 77-й хвилині матчу, після гострої передачі в центр штрафного майданчика Ю.Коломойця, але гравці лінії захисту зуміли вибити м’яч на кутовий. Напруга в матчі зростала. Олександрійці продовжували атакувати і створювати гольові моменти у воріт киян. На жаль, ударам Р.Локтіонова та Є.Пічкура у ці хвилини бракувало точності. Розв’язка в грі наступила на 89-й хвилині, коли В.Грицук на лінії штрафного майданчика майстерно розібрався із гравцями гостей і влучно пробив у нижній кут воріт Є.Волинця – 1:0. Важка, але така бажана перемога.

ПФК Александрия


ПФК «Олександрія» - «Динамо -2» (Київ) 1:0 (0:0)
ПФК «Олександрія»: Зарубін, Сухоцький, Кіча (Пічкур,71), Сидоренко, Зейналов (Коломоєць,61), Запорожан, Шевченко (Локтіонов,69), Грицук, Старенький (Бідловський,88), Микицей, Басов.
«Динамо – 2»: Волинець, Ягодінскіс, Братков, Трубочкін, Савченко (Карп,71), Цибульник, Мякушко, Суарес, Спичка, Яремчук, Каверін.
Попередження: О.Цибульник (35), І.Трубочкін (68), В.Ягодінскіс (90+2).
Гол: В.Грицук (89).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру
Футбол | 10 мая 2024, 07:23 3
Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру

У Гарри 249 голов в топ-5 чемпионатах Европы, но ни одного командного трофея...

Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов
Футбол | 10 мая 2024, 04:50 1
Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов

Тони Кроос участвовал в финалах дважды с Баварией и в 5-й раз с Реалом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.