Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1810
1

Ванче ШИКОВ: «Надо забыть о Шахтере»

Защитник «Волыни» поделился своими впечатлениями о матче против «Шахтера»

Македонський захисник «Волині» Ванче Шиков розповів клубній прес-службі про матч, який вважає найкращим для своєї команди у цьому сезоні…

- Ванче, сьогодні пригадалися твої емоції після матчу у Луцьку півторарічної давнини, коли «Волинь» програла «Шахтарю» 3:4 у Кубку України. Тоді ти чи не найбільше переживав поразку… Сьогодні вдалося взяти реванш?
- Звичайно, це був півфінал кубка і було дуже образливо не потрапити до фіналу. Ми і тоді добре грали, але якщо тоді не випало виграти, то сьогодні все вдалося. Вважаю, що це найкращий матч «Волині» у сезоні.

- Причина перемоги «Волині» тільки у стовідсотковій насназі і самовіддачі?
- Не думаю. Ми виконали усі настанови, які тренери нам говорили в ці дні. Ми багато розбирали гру «Шахтаря», конкретно кожного гравця. Тому особливо важливо було зіграти так, як домовлялися перед грою. Тренери ж окрім всього, говорили, що вигравати можна у будь-якої команди. Приємно, що це сталося із клубом, який грає у Лізі чемпіонів.

- Були якісь особливі настанови оборонцям від тренерів перед грою?
- Нас попереджали про індивідуальну техніку гравців суперника, а також про те, щою ми контролювали їхні подачі і простріли у район 11 і 16 метрів. Ми зіграли гру на нуль, значить і поталанило, і правильно грали в обороні.

- Ти кілька разів травмувався під час гри. Як справи після гри?
- Мені щось там зашили на нозі (усміхається). Не переживайте, думаю, що все обійдеться. Дуже хочу зіграти проти «Динамо». А перемога додасть сил відновитися. Завтра треба забути про «Шахтар» і готуватися до нового матчу.

- Ти вже довгий час капітан у команді. Як справляєшся із цим обов’язком?
- Це дуже приємна місія. Повірте, що капітанська пов`язка дуже надихає мене. Напевне, таке відчував би кожний гравець нашої команди.

- Що сказав Віталій Кварцяний після матчу у роздягальні?
- Подякував за відвагу і те, що сприйняли його настанови перед грою. При цьому нагадав і про нелегкі попередні матчі, і про майбутній матч із «Динамо».
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Александр
Забыть как дурной сон))