Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 ноября 2013, 21:41
4701
1

Динамо завоевывает Кубок Банникова-2013 + ВИДЕО

В финале киевская команда разгромила венгерский «Дебрецен» со счетом 11:0

| Обновлено 01 ноября 2013, 21:41
4701
1
Динамо завоевывает Кубок Банникова-2013 + ВИДЕО

1 листопада на НСК «Олімпійський» відбувся фінал  та матч за третє місце дитячого міжнародного турніру з футболу «Кубок Баннікова».

У вирішальному протистоянні фіналістів груп «А» та «Б» перемогу з розгромним рахунком 11:0 здобула київська команда «Динамо», перегравши команду з Угорщини «Дебрецен».

Команди розпочали гру обережно, та вже на 9-тій хвилині нападник Костянтин Котов розпакував ворота суперника. Після першого голу юні динамівці впевнено побігли  вперед та зуміли відвантажити у ворота суперника ще  три м’ячі до перерви. У другому таймі, незважаючи на зусилля угорців, кияни повністю домінували, гра проходила переважно на половині поля супротивника. У результаті молодим динамівцям  вдалося встановити своєрідний рекорд НСК «Олімпійський» - 11:0 (хет-триком відзначився Данило Сухоручко). Досі найбільшу кількість м’ячів у зустрічі дорослих команд було забито у зустрічі чемпіонату України «Динамо» - «Металург» (9:1).

Матч за третє місце між командами ФК «Київ» та ДЮСШ-15 пройшов  у напруженій боротьбі. Команди продемонстрували рівну та стратегічно виважену гру. На 10-тій хвилині ДЮСШ-15 вдалося вивести свого нападника Андрія Хоромського на дуель з воротарем «Києва», з якої він зумів вийти переможцем, відправивши «круглого» точно у кут – 1:0.  У другому таймі гра точилася переважно у середині поля.  Оборона обох команд діяла дуже щільно, тому командам не вдалося потішити глядачів розмаїттям гострих моментів. Під кінець зустрічі вболівальники активно підтримували «Київ», проте рахунок залишився незмінним: великі бронзові нагородили виборола ДЮСШ-15. Натомість ФК «Київ» отримав малі бронзові медалі.  

Футбольні пристрасті та феєрія голів на НСК «Олімпійський» створили  справжнє свято для малих спортсменів та їхніх  вболівальників. На трибуни головної арени країни за своїх героїв прийшли вболівати батьки, брати й сестри, дідусі та бабусі. Найменші вболівальники прибули на стадіон з батьками на дитячих візочках. Гордість за своїх синів переповнила серця  батьків:  під час виконання гімну України деякі з них навіть розчулилися, спостерігаючи за своїми чадами на полі.

Після фінального матчу відбулось урочисте нагородження переможців  та учасників  турніру. У церемонії взяли участь генеральний директор державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак, президент Федерації футболу Києва Ігор Кочетов, заступник директора Департаменту освіти та науки, молоді і спорту Вадим Костюченко та легендарний футболіст київського «Динамо» Володимир Мунтян.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Источник: Бавария уже обсуждает условия сотрудничества с новым тренером
Футбол | 25 апреля 2024, 09:28 0
Источник: Бавария уже обсуждает условия сотрудничества с новым тренером

Скорее всего, команду возглавит Ральф Рангник.

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Weckl
Событие века!