Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 31 октября 2013, 08:57
1043
0

Василий ИВЕГЕШ: «Ворскла - очень техничная команда»

Главный тренер «Тернополя» - о выходе команды в четвертьфинал Кубка Украины

| Обновлено 31 октября 2013, 08:57
1043
0

Післяматчевий коментар головного тренера ФК «Тернопіль» Василя Івегеша після матчу з «Ворсклою», в якому в серії післяматчевих пенальті тернополяни перемогли з рахунком 4-2:

– Ми знали, що «Ворскла» – технічна добре збалансована команда. На нашому боці була хороша фізична підготовка та самовіддача. Ставили завдання зіграти перший тайм 0-0, а в другому таймі шукати щастя в контратаках. Бо подивилися кубковий матч донецького «Шахтаря» з «Миколаєвом», який закінчився з рахунком 4-0 і побачили, що різниця у класі є дуже відчутною. Перед матчем дізналися, що і «Динамо» з великим рахунком перемогло команду нижчого дивізіону. Переживали, щоб щось подібне не повторилося в Тернополі.Але я налаштовував хлопців, що навіть якщо пропустимо – щоб продовжувалися битися, адже в команди є характер, я ніколи не можу дорікнути футболістам за брак бійцівських якостей.

В названих мною поєдинках футболісти з нижчих ліг не мали сил на рівних боротися увесь матч, після 20-30-ти хвилин втомлювалися і пропускали. Ми ж стояли, не падали і ще й контратакували. Намагалися, щоб не було великих розривах між лініями. І старалися не попастися на  контратаці.

Загалом бачу, що команда прогресує. Тепер з нами жартувати не будуть, нас уже всі боятимуться. Але ми готові весною дати бій будь-які команді – з ким би жереб не звів в1/4 Кубку. Звісно, хотілося б, щоб це був хтось з грандів.

– На скільки сьогоднішньою перемогою завдячуєте болільникам?
– Ми до цього роками йшли, щоб грати при переповнених трибунах. Гляньте скільки людей прийшло, хлопці не можуть після матч в роздягалку повернутися, всі їх вітають. Сьогодні футбол об’єднав усіх. Якби не було у Тернополі двох футбольних команд, не було б такої конкуренції. А так команди стараються. Хтось там писав на сайтах, що от давайте вболівати за «Ворсклу», бо ми вболіваємо за «Ниву», а не «Тернопіль».  Та яка різниця, яка команда. Вболівати треба за якісний футбол, а такий поєдинок, який ми сьогодні показали – це тільки виграш для вболівальників. Ми сьогодні зробили справжнє свято для тернополян. На додачу сьогодні день народження у нашого нападника Василя Чорного, який через травму не міг зіграти, то ми ще і йому зробили чудовий подарунок.

ФК Тернополь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Талант без мозгов не нужен никому. Как Жерсон Родригеш убивает карьеру
Футбол | 16 апреля 2024, 10:00 2
Талант без мозгов не нужен никому. Как Жерсон Родригеш убивает карьеру

Алексей Сливченко предлагает вспомнить наиболее резонансные истории чудачеств люксембуржца

Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы
Футбол | 16 апреля 2024, 08:39 7
Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы

Команда Хаби Алонсо находится на серии из 43 матчей без поражений

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.