Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 октября 2013, 10:20
1122
0

В київському Гідропарку стартує «Кубок Визволення 2013»

Турнір відбудеться на одному з кращих столичних стадіонів для аматорського футболу «Гідропарк Арена»

| Обновлено 30 октября 2013, 10:20
1122
0
В київському Гідропарку стартує черговий спортивний проект - товариський турнір з футболу «Кубок Визволення 2013» за участі команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл та команд Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, Київської міської державної адміністрації та Севастопольської міської державної адміністрації.
 
Турнір присвячено 70-річчю з дня визволення Києва від фашистських загарбників та відбудеться на одному з кращих столичних стадіонів для аматорського футболу «Гідропарк Арена» в спортивному парку Місто Спорту.
 
 
Регламент змагань передбачає два окремих змагання спочатку серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл після яких відбудуться турнір серед депутатів та чиновників.
 
Півфінальні матчі відбудуться 1 листопада. Зокрема в 17.15. початок матчу між командами Кабінету міністрів та Верховної Ради України, а в 18.30 матч між командами міських державних адміністрацій Києва та Севастополя. Матч за третє місце та фінал відбудеться 2 листопада, відповідно о 11.00 та 12.00.
 
В заявки команд увійшли відомі депутати України Євгеній Гєллєр, Вадим Новинський, Ельбрус Тедеєв, Леонід Клімов, Олександр Оніщенко, Андрій Павелко, а також чиновники національного та столичного топ-рівня: міністр фінансів Юрій Колобов, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, міністр спорту Равіль Сафіулін, голова КМДА Олександр Попов, голови державних адміністрацій в м. Києві - Станіслав Прокопенко, Сергій Вітковський, Сергій Зімін, голова Севастопольскої міської ради Юрій Дойніков, Олександр Красильніков та інші.
 
 
Цікавий факт, що депутати України Новинський, Гєллєр, Клімов, Оніщенко, Павелко та депутат Севастопольскої ради Красильніков мають безпосереднє відношення до професійного футболу, так як є босами футбольних клубів відповідно ПФК «Севастополь», луганської «Зорі», одеського «Чорноморця» та столичного «Арсеналу», Андрій Павелко віце-президент Федерації футболу України, а Олександр Красильніков президент федерації футболу Севастополя.
 
Організатор турніру всеукраїнський фонд «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем». Мета заходу додатковий раз звернути увагу депутатів та чиновників до проблем аматорського і дитячого футболу та спорту, отримати підтримку проведенню регулярних заходів в підтримку здорового способу життя, вшанування історично важливих для нашої нації подій.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

КЛОПП: Нам нужно, чтобы МанСити проигрывал. Арсенал выглядел не очень слабо
Футбол | 25 апреля 2024, 01:55 2
КЛОПП: Нам нужно, чтобы МанСити проигрывал. Арсенал выглядел не очень слабо

Главный тренер «Ливерпуля» прокомментировал поражение от «Эвертона» (0:2)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.