Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
4333
7

Фоменко следит за Ворониным и Милевским

Нападающие могут вернуться в сборную Украины

Керманич збірної України Михайло Фоменко ні від кого з потенційних кандидатів у команду не відмовляється. За його словами, «синьо-жовті» почали збирати данні про форвардів Андрія Вороніна та Артема Мілевського.

 «Я такий тренер, що не звик відмовлятися від гравців у принципі. Я ж розумію, що той, хто сьогодні видається непотрібним, завтра виявиться на вагу золота - наприклад, через травми всіх конкурентів. Розумієте?.. Повторюю: давайте доживемо до того часу, поспостерігаємо за розвитком подій і… за самими виконавцями. Адже раніше ми не слідкували ні за Андрієм, ні за Артемом: за першим, бо той нібито завершив кар'єру в збірній; за другим, бо той… ну, самі розумієте. Тепер починаємо збирати дані по них… І ще по Мілевському: ви не поспішайте з висновками, не дуже-то він там (у Туреччині) і «роздає» - як на мене, своєї форми колишній динамівець не набрав», - сказав Михайло Іванович.

Як повідомлялося раніше, Воронін, який заявив, що закінчив кар'єру у збірній, повідав про свою готовність повернутися до національної «дружини». Щодо Мілевського - про його бажання поки невідомо. Нагадаємо, найближче випробування чекає на збірну України 15 та 19 листопада у матчі плей-офф ЧС-2014 проти Франції.

ТСН

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 5
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 25 апреля 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
salash
ну не тягне Зозуля на збірну... Мілевський був і впевнений, шо ше може бути набагато кориснішим, він чудово бачить поле і вміє роздавати паси...
йому до Янкера звичайно ніколи недорости), але як би там не було... він вміє поборотися так, шо м'яч направлений в його сторону буде - його... мінус приймає спиною до воріт, але вміє артистично впести, якшо шо... та і зовсім не жадний на пас, такого би Девічу в пару)))
babanapadnik_zKieva
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alexmshch
Этих двоих в сборную Украины в Бразилию и на плей-офф - нафиг надо!!!
Во-первых, места и так мало в сборной на ЧМ; во-вторых: один форму еще не набрал, да думаю еще с годок набрать не сможет; второй-то ушел, то не ушел - пускай разгребается сам. Если Ворона так хочет играть, то только в отборе к Евро 2016, если потянет, в чем сомневаюсь, а в СбУ тягла Тимощука хватает, толку ноль, а место на лавке просиживает...
Kleim
Інші потом заробляли місце в збірній, а ці мудаки чемодани в Бразилію собі купляють...
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил