Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 29 октября 2013, 12:49
2118
5

УФИ заявила о хакерских атаках на свой сайт

Продажа билетов на матч Украина – Франция временно приостановлена

| Обновлено 29 октября 2013, 12:49
2118
5

Компания «Украина футбол интернешнл» разместила на своей официальной странице в Фейсбуке сообщение о временной приостановке продажи билетов на матч Украина - Франция:

Шановні вболівальники!

Інформуємо Вас, що 28 жовтня з 12:00 по 29 жовтня 12:00 продаж квитків на матч кваліфікаційного турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™ між національними збірними командами України та Франції на сайті Sport.ua буде призупинено.

Тимчасова незручність викликана тим, що база замовлень квитків переповнена і адміністрації сайту необхідно провести розподіл платежів, аби всі, хто замовив квитки – отримали підтвердження про оплату та інформацію про порядок видачі.
У свою чергу, просимо Вас з розумінням поставитися до даного заходу, і запевняємо, що зі свого боку УФІ робить все можливе, аби максимально задовольнити потреби вболівальників.

Безумовно, перенавантаження білетної системи сайту викликає невдоволення користувачів. Та ми сподіваємося на Ваші лояльність та розуміння. Адже складності з придбанням квитів є своєрідним он-лайн аналогом звичайної черги в касах стадіону.

До того ж, ситуація ускладнюється тим, що намагаючись обійти умови он-лайн продажу квитків, сайт УФІ стає об’єктом спланованих хакерських атак з боку перекупників та недобросовісних вболівальників.

Тому, з метою уникнення спекулятивних дій перекупників адміністрація сайту УФІ повинна вживати максимальних заходів безпеки. Так, встановивши умовний ліміт на обслуговування 1000 клієнтів в день – ми уникаємо ситуації, коли у перший день продажу перекупниками викуповується максимальна кількість квитків. Таким же заходом є посекторний продаж. Сектора для продажу на сайті відкриваються по мірі заповнення, і викупити по декілька місць у різних секторах стадіону (аби запропонувати «асортимент») – немає можливості.

Враховуючи ряд звернень, адміністрація сайту провела повноцінне тестування білетної системи і, виявивши та виправивши недоліки, зараз сайт може обслуговувати до 25 000 унікальних користувачів протягом дня. Сподіваємося, такий результат дозволить задовольнити усі запити.

Ще раз перепрошуємо за вимушене очікування та вдячні за Вашу підтримку улюбленої команди!

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Рома
хмм.. я например купил билеты и даже оплатил но подтверждение о том что могу забирать пока не пришло...
Дмитрий (Николаев)
Интересно, хоть кто-то поверит в этот лепет? Я пытаюсь зайти на сайт с момента объявления о продаже билетов - и он в 99% случаев оказывается неработоспособным. Сорри, но лично я не верю ни в пресловутые хакерские атаки, ни в то, что техника не справляется с количеством запросов от легальных пользователей. Все мы понимаем, по какой причине сайт "лежит" - и все мы понимаем, откуда у людей, продающих билеты возле входа в метро "Олимпийская" на руках оказывается товар.
Olezha74
Додам.
Думаю, перевіряючі органи мають зацікавитися цими махінаціями та бездіяльністю керівництва цієї контори, оскільки є явні ознаки незаконних фінансових оборуток (непрозора схема оплати-отримання товару\послуги, подвійні оплати і т.п., створення штучного дефіциту)
В мене ситуація ще цікавіша - я не можу оплати своє замовлення, яке сформував ще в неділю - воно вже в статусі "оплачено" Переживаю, що мою бронь просто знімуть і все.
Olezha74
Навіть казати писати не хочеться - всі чудово розуміють, якого роду "проблеми" в цих уродів - як вкрасти побільше грошей на всьому - на розробці сайту, на техніці, яка його обслуговує, і, головне, на вигідному перепродажу квитків через спекулянтів. Величезна, блін, проблема сучасності - створити подібний ресурс зі стабільною роботою і прозорою схемою обмежень + оплата картками. Заставляти людей не спати ночами, щоб отримати пару квитків на матч - це в кращих традиціях ще совдепівського підходу до обслуговування. Та ще й писати такі виправдовування, маючи всіх за тупих ідіотів.
Не вірю жодному їх слову з цієї статті !
YanaKS30
у же почти 13-00 так и не работает