Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 октября 2013, 20:59
1404
3

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Нас ждут очень сложные матчи»

Луцкой «Волыни» предстоят поединки с «Шахтером» и «Динамо»

| Обновлено 28 октября 2013, 20:59
1404
3
Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Нас ждут очень сложные матчи»

Клубна прес-служба запитала у головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного про матч 14-го туру у Севастополі та наступний поєдинок у Луцьку проти «Шахтаря».

- Віталію, Володимировичу, після гри у Севастополі «Волинь» чекають два непростих матчі із «Шахтарем» та київським «Динамо».
- Не буду критися – ці поєдинки будуть дуже складні. Враховуючи, що ми граємо вдома, матчі двічі важливі. Не хочеться розчаровувати вболівальників, а самі гравці хочуть відчувати підтримку своїх прихильників. У нас на заході України не так багато клубів залишилося, які грають у Прем`єр-лізі. Навіть якщо команда займає не дуже високе місце, її варто підтримати і у важку хвилину, а не тільки у період слави та перемог.

- Як команда пережила поразку у Севастополі?
- Футбол – це спорт, гра… Вона непередбачувана. Я був дуже розчарований, бо мені просто в голові не вкладалося, як ми не виграли цей поєдинок. Ще ніколи в моєму тренерському житті стільки гольових ситуацій команда не реалізувала на виїзді. Зараз нас критикують дуже сильно - і за цей матч, і за попередній програний поєдинок «Говерлі». Важко дорікнути у бажанні команді, тим більше, що ви бачили – якщо раніше ми дуже важко створювали моменти, то в Севастополі їх було більш, ніж досить. Справа за реалізацією. Настільки ми захопилися тим, щоб забити, що наразилися на гол у власні ворота. Необов`язковий гол. Вийшло так, що українські гравці наробили помилок в захисті і пропустили, а легіонери з атакуючої ланки не допомогли партнерам, не підстрахували їх і не забили з чудових позицій.

- Чи можна розраховувати на повернення в стрій травмованих гравців?
-  Дуже сподіваюся на це. Адже багато гравців зіграло проти «Севастополя», як кажуть, «на уколах». Ще велика група гравців пропустила матч – Парцванія, Шершун, Лопес, Матуку…

- Матч про «Шахтаря» відбудеться о 19.00. Раніше були нарікання на надто ранній початок домашніх поєдинків «Волині»…
- Це питання узгоджує клуб, мовник та Прем`єр-ліга. Ми були поставлені саме в такі умови, що мусили грати у п’ятницю о 17.00. Це не всім комфортно, звісно. 1 листопада із «Шахтарем» розпочнемо о 19.00. Сподіваємося на допомогу 12-го гравця. Для нього, глядача, власне й граємо, чекаємо підтримки від нього і у важку хвилину для команди.

ФК «Волинь»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
З хрестом і мечем!
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
andremeta
Кварц на эмоциях может много чего интересного рассказать, а так, в спокойной обстановке, красиво и интелегетно высказывается, но не так интересно.
vasl09
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил