Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1800
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Щось не так, і в цьому моя провина»

«Ураган» – «Енакиевец» – 1:2. Послематчевый комментарий главного тренера франковцев

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Щось не так, і в цьому моя провина»

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Я завжди кажу після матчів, що у нас багато моментів, але ми їх не реалізуємо. Це продовжується вже не одну гру, значить щось не так, і в цьому моя провина. Тож всю відповідальність за сьогоднішню поразку я беру на себе. Думаю, що за поразки і нічиї повинен відповідати саме головний тренер. Напевно, я не можу достукатися до гравців, не можу добитися від них реалізації моментів.

- Які висновки Ви, як головний тренер, зробили з цієї поразки?
- Ну, які висновки?! Наче граємо непогано, але не забиваємо. Грати непогано, і при цьому не вигравати - це нікуди не годиться. Як на мене, «Єнакієвець» не відзначається супергрою, але скільки ігор вони витримали в один м'яч! Це – показник, значить є в них своя майстерність, воля до перемоги. У нас чогось з цього переліку немає, тому нам потрібно прийти до цього і нарешті почати забивати голи. Крім того, потрібний ще й фарт. Він повинен бути у будь-якому виді спорту. Наразі, везіння нам не вистачає. А воно, гадаю, складається з певних складових, одна з яких – недопрацювання на тренуваннях.

- Наприкінці матчу Ви вдалися до гри з п'ятим польовим...
- Звичайно, це був вимушений хід. Але, якщо чесно, то гра з п'ятим польовим не дуже в нас виходить. Звісно, є проблиски, але вони не часті. Тому надалі не хотілося б вдаватися до п'ятого польового. Думаю, що 4 забиті м'ячі за 3 останні ігри – мало. У нас були хороші моменти, але цього недостатньо. Якщо м'яч не влучає у ворота, то на це є причини, і ми в них розбираємося. Але я бачу потенціал, тому потрібно працювати, розвиватися.

- Як щодо травмованих гравців? Коли ми зможемо побачити їх знову на майданчику?
- Думаю, що Морено ми не побачимо до Нового Року. Хоча, це моя особиста думка – він ще не готовий. А Роман Кордоба, думаю, вийде на майданчик на гру із «Спортлідером», це при умові, якщо його не турбуватиме травма. Правда, готовий він не на всі 100%, а десь на 70%.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.