Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 октября 2013, 10:07
3763
6

Александр РОМАНЧУК: «Киев, Киев, а команды исчезают...»

Защитник «Арсенала» рассказал о незавидной судьбе клуба

| Обновлено 26 октября 2013, 10:07
3763
6
Александр РОМАНЧУК: «Киев, Киев, а команды исчезают...»
fcarsenal.com.ua, Александр Романчук (слева)

Звичайно, у даному випадку необхідно говорити з керівництвом, адже вони більше уповноважені розмовляти на такі теми, як майбутнє клубу. Однак, коли головний спонсор Олександр Онищенко відмовляється коментувати ситуацію, а спортивний директор Владислав Ващук говорить, що інформація з’явиться лише під кінець тижня, залишається «обходитись» гравцями, котрим також нічого невідомо у плані подальших перспектив.

- Олександре, які останні новини були оголошені перед командою? Вже є чітке уявлення, що чекає «канонірів»?
- Ні. Те, що всі бачать у ЗМІ, те ж саме читаємо і ми. Кажуть, що сьогодні-завтра має щось вирішитися: чи спонсоруватимуть нас, чи ні. Але ніякої конкретики нам не озвучували.

- Днями вийшло поспілкуватися із спортивним директором Владиславом Ващуком, який просив зачекати до кінця тижня. Хоча раніше Владислав Вікторович говорив про інший термін, до понеділка-вівторка. Коли востаннє ви спілкувалися із спортдиром?
- Із цього приводу спілкувалися давно, проте бачилися нещодавно, після дербі з «Динамо». Щоправда, вдалося лише привітатися із Владиславом Вікторовичем. Також був президент Головко, котрий заявив, що цей тиждень буде вирішальним. Як ви казали, спочатку термін був понеділок-вівторок, нині все перенеслося до п’ятниці. А як це має визначатися, якщо в п’ятницю уже матч у Сімферополі? Мені взагалі важко це второпати. А чи їдемо ми до Криму, нікому не відомо.

- А весь тренувальний процес відбувається у звичному режимі?
- Ну так, зараз якраз збираємось та їдемо на тренування. Після чого завжди кажуть, чи буде на наступний день. Поки є, але ще не знаю, що скажуть після тренування.

- Який взагалі настрій у команди? Можливо, у когось із партнерів є думки з приводу останніх подій.
- Настрій, зрозуміло, не найкращий. Мало є чому радіти. Розраховуємо, щоби ситуація визначилась якомога раніше. Коли справи ні туди, ні сюди, то як кажуть, не розумієш, на якому світі ти знаходишся. Важко, звичайно, це значно тисне у психологічному плані.

- На вашу думку, чого слід очікувати «Арсеналу»? Ще жевріє надія на врятування?
- Мені складно про це говорити. Я не знаю, тому що це не на нашому рівні вирішується. Цим займаються «вище», люди-мільйонери. Загалом це вже не вперше так. Залишається лише переливати з пустого у порожнє.

- Ваші партнери неодноразово заявляли, що зарплатню вже довго не виплачують, а востаннє вона була кілька місяців тому, і то частинами. Нічого не змінилось?
- Так, як дали тоді частинками, так нічого й не отримував. Сказали, що нічого й не платитимуть, поки не вирішиться питання із передачею документів.

- Не приходили думки, що арсеналівський етап підходить до кінця, а тепер потрібно замислитись над пошуком нового клубу?
- Уже сказали би, буде команда чи ні, то вже знав би, що робити. Думки такі є в голові, проте до рішучих дій не доходило. «Арсенал» ще існує, тому не хочу цим займатись.

- Отож можна говорити, що ви хочете, аби все вирішилось благополучно у київського ФК, а не забути згодом про це, як про страшний сон?
- Звісно, що хочу, щоби все нормалізувалось, фінансова стабільність з’явилася. Це допомогло би вільно працювати у своєму руслі, а не задумуватись над негараздами. Тим паче, не очікувано, що таке може відбуватись у столиці України: Київ, Київ, а команди зникають. Перед цим зникла «Оболонь», хоча потім відродилась. Тепер ось «Арсенал» лихоманить. Лише «Динамо» залишається стабільним.

Євген ДЕМЯН, «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
aleksej52
РАБИНОВИЧ НЕ ХОЧЕТ ПЕРЕДАВАТЬ КЛУБ ОНИЩЕНКО.
ПОСАДИТЬ ЕГО ТОЖЕ В ТЮРЬМУ ЗА ВРЕДИТЕЛЬСТВО УКРАИНСКОМУ ФУТБОЛУ, КАК ЮЛЮ ТИМОШЕНКО. ВЕДЬ ОНИЩЕНКО ГОТОВ ВЗЯТЬ СЕБЕ И ФИНАНСИРОВАТЬ АРСЕНАЛ. А РАБИНОВИЧ УНИЧТОЖАЕТ КОМАНДУ.
Mr.Teash
Кто всрався - невистка!.. Киев-то тут каким боком?.. У нас сейчас везде Донецк!..
rno555
чоловік- там де появляється ВВ- потрібно одразу тікати-
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
chues
да посрать всем на этот арсенал, начиная от рабиновича с онищинко заканчивая болельщиками.