Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Плавание
| Обновлено 25 октября 2013, 13:50
1568
0

Дмитрий Качуровский возглавил Федерацию плавания Украины

За нового президента ФПУ проголосовали единогласно

| Обновлено 25 октября 2013, 13:50
1568
0
Дмитрий Качуровский возглавил Федерацию плавания Украины

Новим президентом Федерації плавання України (ФПУ) став Дмитро Качуровський. Його кандидатуру одноголосно підтримали делегати VII звітно-виборчої всеукраїнської конференції ФПУ, яка відбулася в четверг в Києві.

Вибір кандидатури Д. Качуровського був зроблений невипадково. За сім місяців його роботи на посаді першого віце-президента, голови виконкому Федерація плавання України трансформувалася в самостійну і незалежну від держави організацію, стала публічною, розпочала активну взаємодію з міжнародним плавальним товариством.

«Мені дуже приємно, що Федерація розробила цільову програму розвитку плавання в Україні, розпочала співпрацю з Національним університетом фізичного виховання і спорту, активно використовує ресурс зарубіжних спеціалістів для підтримки та розвитку наших талановитих зірок плавання.

Якщо ми будемо рухатися у цьому напрямку, плавання набиратиме вагу та авторитет», - сказав під час свого виступу на конференції президент Національного олімпійського комітету України, член виконкому Міжнародного олімпійського комітету Сергій Бубка.

Коментуючи вибори нового президента ФПУ, головний тренер збірної команди України з плавання та голова тренерської ради Андрій Сердінов сказав: «Дмитро Качуровський – це спеціаліст, який знає про плавання як ніхто інший. Він – тренер, керівник спортивного об`єкту, знає як організувати роботу в структурі, оскільки має диплом бізнес-адміністрування».

Чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова відзначила: «Я знаю Дмитра Качуровського більше 20 років. Фактично, це він дав мені той поштовх, путівку в спорт вищих досягнень». Дмитро Качуровський змінив Олега Дьоміна, який був президентом Федерації майже 13 років, а з липня цього року працює надзвичайним та повноважним послом України в Китайській Народній Республіці. На конференції також було обрано 19 членів президії Федерації плавання України. Серед них – герой України та чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова, олімпійський чемпіон Сергій Фесенко, заслужений майстер спорту, екс-рекордсмен світу Андрій Сердінов, заслужений тренер та заслужений працівник фізичної культури та спорту України Ніна Кожух.

УСФ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин стал стал самым популярным украинским спортсменом в Instagram
Футбол | 19 апреля 2024, 21:36 5
Лунин стал стал самым популярным украинским спортсменом в Instagram

После суперсерии пенальти у Андрея уже 2,6+ миллиона подписчиков

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.