Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1452
0

“ТВД” – “Єнакієвець” – 1:4

Перший гол Рогачова у складі "ТВД" не допоміг його команді перемогти

Неприємності для львівської команди розпочалися вже на четвертій хвилині поєдинку, коли неузгодженістю Вахули та Дєнюжкіна скористався Кравченко, який технічно перекинув м’яч через кіпера “ТВД” – 0:1.

Далі матч проходив в спокійному темпі. Обидві команди мали можливості забити гол, але вправно діяли воротарі. На 14-й хвилині майже стовідсотковий момент не реалізували гості. Хурсов з лівого флангу пробивав по воротах, м’яч влучив у ближню штангу від якої зрикошетив до Кузьміна, який стояв один в чотирьох метрах від порожніх воріт, але не чекав такого подарунка долі і не зміг переправити його в сітку.

За хвилину до перерви “Єнакієвець” подвоїв рахунок. Хурсов заробив штарфний біля воріт “ТВД”, який чітко реалізував Дрьомов.

Тренер господарів Роман Ковальчик зробив деякі корективи у перерві, замість Дєнюжкіна у ворота став Кадира, а замість Чеботарьова у першій четвірці вийшов деб’ютант команди Рогачов. І через дві хвилини “теведисти” скоротили відставання. Маринюк віддав передачу на хід Рогачову, той вийшов сам на сам із Рябцевим і пробив воротарю між ніг.

Через хвилину тільки ціною жовтої карточки Кадира зупинив Хурсова, який виходив на порожні ворота.

“Будівельники” повинні були зрівнювати рахунок, коли Маринюк пробивав з 4 метрів, але надійно зіграв Рябцев, а через кілька секунд явний фол Рябцева на Рогачові у власному штрафному майданчику, арбітр чомусь не зафіксував. Це вже не перший раз, коли арбітри виносять такі спірні рішення не на користь львівської команди.

За 5 хвилин до закінчення зустрічі господарі взяли тайм-аут, після якого на майданчику з’явився Кордоба, як п’ятий польовий гравець. Але це не принесло ніяких дивідентів львів’янам, а навпаки вони пропустили ще два голи.

Спочатку Рябцев вирішив схитрувати і рукою закинув м’яч у ворота. Звичайно цей гол арбітри не зафіксували. Але через дві хвилини чергова помилка “ТВД” вилилась у забитий гол Хурсова, а коли йшла остання секунда у матчі ще один гол забив Зам’ятін.

“ТВД”: Дєнюжкін (Кадира, 21) – Маринюк, Чеботарьов, Денис, Хавер – Пихней, Рогачов, Вахула, Кордоба, Кіндій.
“Єнакієвець”: Рябцев – Крупін, Кузьмін, Дрьомов, Хурсов – Ятло, Замятін, Кравченко/

Арбітри: Туржанський (Запоріжжя), Гроховецький (Київ).

Голи: Рогачов (22) – Кравченко (4), Дрьомов (19), Хурсов (38), Замятін (40).

Попередження: Кадира (23) – Крупін (34).

Володимир Крупчук зі Львова, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.