Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 октября 2013, 10:00
1171
2

СИМАК: «Города-хозяева Евро-2020 будут известны через год»

Генеральный директор ДК «Спортивные арены Украины» рассказал о требованиях УЕФА к стадионам

| Обновлено 22 октября 2013, 10:00
1171
2
СИМАК: «Города-хозяева Евро-2020 будут известны через год»
Майже через рік, 19 вересня 2014 року, виконавчий комітет УЄФА визначить 13 міст-господарів чемпіонату Європи 2020 року – повідомив генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак, котрий взяв  участь у вступному семінарі учасників тендеру на право проведення Євро-2020.
 
17-18 жовтня на запрошення Європейського футбольного Союзу в штаб-квартирі УЄФА, у швейцарському Ньйоні, зібралися усі 32 асоціації-кандидати на 13 заповітних місць. Україну, заявки від котрої надіслали два стадіони  – НСК «Олімпійський» (на два півфінали та фінал турніру)  та «Донбас-арена», представляли генеральний директор Державного концерну  «Спортивні арени України» Сергій Сімак, генеральний директор «Донбас-арени» Олександр Атаманенко, заступник начальника відділу міжнародних зв’язків ФФУ Світлана Шкіль та директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.
 
У перший день семінару претендентам  на проведення матчів Євро-2020 були викладені вимоги щодо охорони й безпеки під час турніру, мобільності у прийнятті рішень. Особливу увагу було приділено інфраструктурі, необхідній для стадіонів-господарів Євро, також відбулася сесія запитань-відповідей  щодо політичних та економічних аспектів. Предметом обговорень другого дня семінару стали правові питання, облаштування центрів тренування,  розміщення учасників, а  також комерційні питання.
 
Крім того, учасники семінару обговорили соціальну відповідальність, економічний та  соціальний вплив, що здійснюється від проведення чемпіонату Європи. Не забули й про наслідки Євро для  навколишнього  середовища. Із заключним словом та побажанням учасникам успіху виступив генеральний секретар УЕФА Джанні Інфантіно.
 
    - У першу чергу організатори вступного семінару розповіли учасникам тендеру як саме має бути підготовлена розширена  досьє-заявка на участь у цьому конкурсі, - розповів генеральний директор ДК «Укрспортарена» Сергій Сімак. 25 квітня наступного року – крайній термін для подачі цієї заявки. Усі вимоги УЕФА мають бути виконані саме до цієї дати.  Претенденти повинні надати свої розширені заявки через національні футбольні асоціації. Приємно, що під час семінару неодноразово було підкреслено, що чемпіонат Європи 2012 в Україні та Польщі був проведений на високому рівні. Навіть у  кулуарних розмовах колеги з інших країн щиро висловлювали свої компліменти щодо інфраструктури та функціональності «Олімпійського». З огляду на це, дивимося у майбутнє нашої заявки з оптимізмом.
 
Прес-служба ДК «Спортивні Арени України»
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк уступила египтянке Шериф в первом поединке в Мадриде
Теннис | 26 апреля 2024, 17:03 27
Костюк уступила египтянке Шериф в первом поединке в Мадриде

Реванш с Рыбакиной придется отложить

ОФИЦИАЛЬНО. УАФ сделала ротацию своих представителей в комитетах УЕФА
Футбол | 26 апреля 2024, 21:38 3
ОФИЦИАЛЬНО. УАФ сделала ротацию своих представителей в комитетах УЕФА

Украинская ассоциация футбола приняла решение обратиться в УЕФА об отзыве Павелко

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Hartmann22
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Hartmann22
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил