Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1215
0

Екстра-ліга провела нараду зі ЗМІ

На засіданні були присутні представники клубів, преси, Екстра-ліги, АМФУ та ФФУ

Екстра-ліга провела нараду зі ЗМІ

У четвер, 17 жовтня у Будинку футболу відбувся круглий стіл між представниками «Екстра-ліги», спортивних видань, а також прес-служб клубів. На превеликий жаль, на нараді не були присутні представники «ЛТК» та «Локомотива», але це не завадило усім зацікавленим сторонам плідно провести відведений під збори час.

На першій частину зустрічі представники прес-служб клубів разом із керівництвом Екстра-ліги обговорили проект медіа-регламенту, який планується прийняти вже з наступного сезону. Були обговорені заходи для покращення роботи клубних прес-служб, оцінена робота інформаційних партнерів. Створення та використання єдиного інтернет-каналу, як єдиного серверу зберігання відео та єдиного серверу відео-трансляцій матчів.

До другої частини наради долучилися і представники провідних українських спортивних видань. Подяку від «Екстра-ліги» за фахове і детальне висвітлення теми футзалу отримали Анатолій Подвойський (sport.ua) та Євген Потикун (isport.ua). Під час засідання були визначені шляхи оптимізації комунікації між представниками ЗМІ і прес-службами команд. Внесені пропозиції стосувалися покращення якості трансляцій, додавання в них потрібної графіки і повторів (там, де це необхідно), присутності гравців на післяматчевих прес-конференціях, детальнішої подачі статистики на сайті ЕЛ, а також новинного наповнення сайтів команд у паузах між іграми.

На останок Степан Мельничук запропонував представникам ЗМІ у цьому сезоні провести своє визначення номінантів серед найкращих гравців за підсумками чемпіонату. У наступному ж сезоні опитування серед журналістів і представників екстра-ліги буде об’єднано.

Екстра-ліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.