Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2144
3

Норвегия больно бьет Украину U-18

Команда Александра Головко провела товарищеский спарринг

Юнацька збірна команда України U-18 зіграла товариський матч з однолітками з Норвегії. Команда Олександр Головка на виїзді поступилася суперникам з рахунком 0:3.

Команди почали матч обережно, не форсуючи подій та знайомлячись з ігровими можливостями одна одної. Але буквально перша ж атака юнацької збірної Норвегії закінчилася взяттям воріт: на 12-й хвилині Мозіль не зумів врятувати «синьо-жовтих» від голу після влучного удару Конрадсена.

Українська збірна великими силами пішла в атаку і мала декілька нагод, аби зрівняти рахунок. Проте, за мить до перерви українці пропустили вдруге: після флангової навісної передачі Фоссум головою переправив м'яч у ворота.

У другому таймі наш тренер підсилив атакуючу ланку збірної замінами ряду гравців, але забити бодай один гол національній команді не вдалося. За декілька хвилин до фінального свистка капітан норвежців Торсбі встановив крапку у поєдинку - 0:3.

Товариський матч

Норвегія U-18 - Україна U-18 - 3:0
Голи: Конрадсен (12), Фоссум (45), Торсбі (89)
Попередження: Матвієнко (46)
Україна: Мозіль - Лобай (Кірюханцев, 46), Лучкевич (Арендарук, 46), Каплієнко, Борячук (Михайліченко, 66), Вачіберадзе (Квич, 56), Кльоц (Гладкий, 80), Зінченко (к), Медведь, Кочергін, Матвієнко.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Local78
Блатная молодежь у нас в сборных и клубах растет, а таланты пропадают...
alyoshenka7
очередной конспектчик. Один загубил отбор, потом второй слил первое место Англии. И вот еще один тренерует в сборной игроков для Динамо. Или я не прав, а?
vgbasov
Обидно....