Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1649
0

Дмитро БОНДАР: «Найкращий подарунок зробила команда»

У день матчу зі «Спортлідером+» гравець «Енергії» Дмитро Бондар святкував свій 30-й день народження

Дмитро БОНДАР: «Найкращий подарунок зробила команда»

Найкращий подарунок Дмитро Бондар отримав від своєї команди. «Енергія» святкувала перемогу з розгромним рахунком 9:2. Після матчу уродинник поспілкувався з прес-службою клубу.

- Дмитре, прийми найщиріші вітання з нагоди Дня народження та перемоги твоєї команди. Подарунок ти отримав, мабуть, такий, як і очікував.
- Дякую. Звісно, команда сьогодні створила не тільки подарунок, а й додала щастя. Вважаю, для кожного футболіста перемога – це в якійсь мірі щастя.

- У День народження ти не забив, однак віддав результативну передачу. Чи дуже прагнув забити саме в цей день?
- Це було не найголовнішим. Не здивую, мабуть, нікого, якщо скажу, що головне – це перемога команди. Те, що не забив, це не проблема. Робитиму це у наступних матчах (сміється). Можливо, в якісь мірі сьогодні забити забракло майстерності та фарту.

- Чи не очікував ти більшого супротиву від «Спортлідера+»?
- Очікував. До цього матчу ми переглядали деякі ігри «Спортлідера+» і вважаю, що ця команда демонструвала непогану гру. Думаю, у матчі проти «ЛТК» команда з Хмельницького була на голову сильніша, аніж проти нас. Важко сказати, що трапилося з суперником. Можливо, ми їм не дали виконати те, що вони запланували. Думаю, багато чого вирішив наш перший швидкий гол. Після цього гра нам вдалася, багато чого виходило на майданчику.

- Тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк сказав, що гра була зроблена ще у першому таймі при рахунку 4:0 на користь «Енергії».
- Звісно, при такому рахунку нам було набагато легше психологічно. Коли команда стільки забиває за один тайм здебільшого розслабляється і граєш у своє задоволення.

- Як вважаєш: «Енергія» провела надто потужний матч чи «Спортлідер+» зіграв нижче своїх можливостей?
- На мою думку, два фактори зійшлися. «Спортлідер+» зіграв не у свою гру. Зважаючи на те, що я бачив цю команду у цьому та минулому сезоні, від суперника я очікував більшого.

- Як в цілому оціниш старт «Енергії» у новому сезоні Екстра-ліги?
- Вважаю, мені неправильно буде оцінювати результати команди. У першому колі ми зіграли уже з усіма лідерами. Для прикладу, у матчі проти «Локомотива» могли розраховувати на більше, аніж нічия. З «Ураганом» було все добре, а от дальній виїзд до Донецька на матч проти «Єнакієвця» це завжди проблема для нас. Вважаю, у Донецьку ми заслужили на нічию, однак у підсумку приїхали без очок. З «Спортлідером+» зіграли добре. Зважаючи на все вище перераховане, такий старт є більш-менш нормальним.

- Чого забракло у грі з «Єнакієвцем»?
- За грою нічия була б справедливими результатом. «Єнакієвець» наприкінці матчу реалізував свій момент, а у нас уже майже не було часу, аби виправити ситуацію.

- Наскільки у цьому сезоні відчуваєш різницю у тому, коли команда грає вдома та на виїзді?
- Наші реалії такі, що нам доводиться їздити через усю Україну. Після таких дальніх переїздів важко відновлюватися. Я думаю, такий фактор є не тільки у нашій команді, а в кожній. Домашні ігри завжди проходять легше. Тут усе ти знаєш і вболівальники женуть тебе вперед.

- І на останок, скажи свою думку про теперішній чемпіонат Екстра-ліги. Наскільки вирівнялися команди і чи буде цей чемпіонат цікавіший, аніж усі попередні?
- Сьогодні команда з Хмельницького програла з рахунком 9:2, а завтра може перемогти «Ураган» чи «Локомотив», скажімо, з рахунком 3:2. Від цього ніхто не застрахований. Тепер усі команди вчаться, дивляться відео і вирівнюються. На перший план виходить майстерність гравців. Хто краще реалізовує свої моменти, той і перемагає.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Женская сборная Украины узнала соперников на ЧЕ-2024 по гандболу
Другие виды | 18 апреля 2024, 21:23 5
Женская сборная Украины узнала соперников на ЧЕ-2024 по гандболу

В группу F также вошли Нидерланды, Германия, Исландия

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.