Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1189
0

Олег КУБАРЕВ: «Карпаты не были особо нацелены на ворота»

Наставник «Зимбру» - о прошедшем матче с львовским клубом

По завершенні міжнародної товариської зустрічі з львівськими «Карпатами», в якій кишинівський «Зімбру» в кожному таймі пропустив по два голи і в такий спосіб зазнав поразки з рахунком 0:4, білоруський коуч «жовто-зелених» Олег Кубарєв поділився з журналістами своїми враженнями від гри і відповів на їхні питання.

– Те, для чого ми приїхали до Львова, ми досягли – ми зіграли з хорошою командою, яка грає у порівнянні з нами в більш швидкий, більш динамічний футбол. Через відсутність ряду гравців, які поїхали до збірних, ми сьогодні не мали можливості провести достатню кількість замін. Також треба сказати, що грали ми після непростої дороги, відповідно більшість хлопців була втомлена і їм бракувало свіжості. Окрім того, кілька наших гравців взагалі не мають досвіду матчів на такому рівні – проти таких сильних команд, як «Карпати», вони ще ніколи не грали. З огляду на це, сьогоднішній матч був для нас дуже корисним. На кінцевий результат ми не звертаємо особливої уваги. Я вважаю, поки у нас були сили, ми грали непогано, гідно виглядали, створювали гольові моменти. Але зрозуміло, що суперник у нас був значно більш високого класу і він реалізовував свої моменти. Тож все закономірно.

– В заключні хвилин 20–25 ваша команда виглядала дуже втомленою. Причина цього – це сума втоми після дороги і того, що у вас гравці більш низького рівня?
– Так. Ми вчора їхали до Львова і так вийшло, що пропустили тренування. Дороги були дуже погані і через це тривалість поїздки вийшла значно довша, ніж ми планували. У підсумку так вийшло, що ми майже весь день були в дорозі. І функціонально нам також сьогодні було важко витримати ритм гри – тут були зовсім інші швидкості, абсолютно інший рівень футболу. Хлопці, які у нас сьогодні грали в центрі півзахисту, вони ще жодного матчу не провели в чемпіонаті – це наш резерв, причому глибокий резерв. Тож сьогодні все було закономірно. Наша команда і в іграх чемпіонату не надто вражає в других таймах, втомлюється. А тут рівень був зовсім інший.

– Тобто в сьогоднішній грі вас нічого не здивувало – ні розвиток подій на полі, ні результат матчу?
– Ні. Єдине, чим я був дуже задоволений – це першим таймом, коли ми грали непогано, добре будували контатакуючу гру. Ми готуємося до найближчих непростих матчів чемпіонату Молдови проти «Шеріфа» та «Дачії». Тому нам було необхідно відпрацювати нашу гру на контратаках. Ми її нащупуємо потихеньку, а що з того вийде, побачимо – час все розставить по своїх місцях.

– Ваша думка про гру «Карпат».
– Одразу видно, що хлопці мають хороший рівень майстерності, швидко працюють з м’ячем. Але мені здалося, що сьогодні команда не було особливо націлена на ворота – багато було поперечних передач, діагональних. Лише в кінці, коли ми втомилися, «Карпати» почали проникати глибоко в атаці, створювати моменти. А на початках було помітно, що команда грає товариську гру. Можливо, хотіли більше володіти м’ячем, створювати гольові моменти.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.