Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2755
3

Іван ГОНЧАР: «Будемо претендувати на призові місця»

Президент хмельницького футзального клубу Іван ГОНЧАР поставив перед командою високе завдання

Іван ГОНЧАР: «Будемо претендувати на призові місця»

Перед хмельницькою футзальною командою «Спортлідер+» президент клубу Іван Гончар поставив високе завдання – потрапити до трійки найсильніших Екстра-ліги.

- Іване Ярославовичу, на скільки реальне це завдання?
- Ми будемо претендувати на призові місця – це 100%. Це реально. З тим підбором гравців та фізичною підготовкою, яку ми маємо – ми найкращі в Україні. Тому реально. У матчі проти «ЛТК» вийшло лише два нових гравці. Ми покладаємо великі надії на молодого воротаря Максима Лисенка. Він дуже потужний воротар. З молодих голкіперів Максим – найкращий в Україні У нас загалом хлопці швидкі та рухливі, тому нам був потрібен високий гравець, який міг би грати корпусом, закривати м’яча і для цього взяли Андрія Чуднова.

- Задоволені грою новачків?
- Вони підтвердили наші сподівання. На сьогодні у нас дуже багато молодих гравців. Багато молодих хлопців ви побачите і у «Спортлідері-2», які через рік доженуть основу.

- Матчі проводитимете лише у спортивному комплексі УМВС?
- Ми зробили цей зал. Підписали довгостроковий договір оренди і уже з липня команда тут тренується. По фізичній підготовці ми є одними із кращих. Загалом усі домашні матчі будуть проходити саме у спортивному комплексі УМВС.

- Команда «додала» у цьому сезоні чи суперник був слабким?
- Я думаю, що у цьому сезоні команда стала сильнішою. Ви самі бачили дуже потужну гру, дуже швидку гру. Ми могли і пропустити, але, на мою думку, могли і більше забити. У першому таймі й суддівство було таке, що нашого гравця зносять, а свисток мовчить. Хоча ми не повинні зважати на суддівство. Ми грали товариську гру із «Сапфіром», де було призначено десять пенальті, але ми їх обіграли 6:4.

- Чи гратиме «Спортлідер-2» у Першій лізі?
- Так, «Спортлідер-2» гратиме у Першій лізі. У ньому буде представлено багато новачків. Підросли наші хмельницькі хлопчаки, які навіть уже займалися із першою командою і вони готові грати за основний склад. Наступного сезону ми уже побачимо чимало місцевих вихованців, які гратимуть за «Спортлідер+» у Екстра-лізі. «Спортлідер-2» робить ставку виключно на своїх вихованців.

- У цей же день грала наша регбійна команда. Надалі календар пересікатиметься із футбольним «Динамо» та, можливо, гандбольною «Хмельничанкою». Чи можна розвести ігри у часі?
- Будемо старатися, але, ви розумієте, ми обмежені у часі. Зал не наш, він у нашому розпорядженні лише з 14:00 до 18:00. У нас усі ігри починатимуться о 15:00. Ми були би лише радіти, якби регбісти чи інші команди могли змістити свої матчі, щоб хмельничани мали можливість подивитися на усі матчі. У нас домовленість на чотири роки із ФСТ «Динамо». Ми зробили тут ремонт і орендуємо зал з такої по таку годину. Вони також здають зал в оренду іншим.

www.ye.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ
Хоккей | 24 апреля 2024, 20:03 3
9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ

В такой игре проверить свой уровень точно не удалось

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Pasgol2012
"Ми грали товариську гру із «Сапфіром», де було призначено десять пенальті" ....!!! Клоун.
Andrey_87
З тим підбором гравців та фізичною підготовкою, яку ми маємо – ми найкращі в Україні. - дуже гучно сказано, в світлі сьогодняшної гри ))))
Andrey_87
Якось ця стаття і сьогодняшній матч Спортлідера не дуже в'яжуться, якби вчора вона зявилася, то по іншому б сприйнялась, а сьогодні... ну побачимо як буде далі...